powered by FreeFind
  Forsiden
  TV-SHOP
  TV-guide
  Kanaler
  Nett-TV
 
Humor
 
Bildeserier
  Kontakt

KATEGORIER:

  Canal+
  Digital-TV
  Diverse
  Lokal-TV
  Mediedager
  NRK
  TV2
  TV3
  TV-butikken
  TVNorge
  Utenriks
  Viasat


DIVERSE:

  Ja, det er mulig

  Radionytt.no

  Nettradio

  Reklame-
   produsenter

Heroes starter denne uka
Canal+ har sikret seg den amerikanske suksess-serien "Heroes" der vanlige mennesker plutselig får uvanlige krefter.

Flere saker om CANAL+

TVNYTT.NO - 05.02.07 - KYRRE DAHL
Ordet hverdagshelt får en ny betydning i Heroes, suksesserien om noen helt vanlige mennesker som plutselig oppdager at de har fått uante krefter. Det hele starter når en total solformørkelse kaster sin skygge over jorden. Heroes hadde USA-premiere i september, og allerede 7. februar kommer heltene til CANAL+.

Hvordan ville det være å plutselig ha overnaturlige krefter? Visst virker det forlokkende å bli usårbar eller kunne forflytte seg i tid og rom, men talentet kan bli like krevende som spennende. En gruppe høyst vanlige mennesker stilles ovenfor denne utfordringen i innledningen av suksesserien Heroes. Lengre ute i serien får vi vite hvilken kobling som finnes mellom dem, og hvordan de innser at deres oppdrag er å redde jorden. Dessuten forstår vi kanskje at ikke alle som får mystiske krefter benytter disse til menneskehetens beste…

En etter en møter vi de usannsynlige heltene, blant dem Peter Petrelli (Milo Ventimiglia fra ”Gilmore Girls”) som undrer om han kan fly. Det irriterer hans bror, politikeren Nathan (Adrian Pasdar fra ”Judging Amy”), som mener Peter sløser bort tid på dagdrømmer. Kunstneren Isaac Mendez (Santiago Cabrera) begynner å få for seg at han maler motiver fra fremtiden, den populære cheer-leaderen Claire (Hayden Panettiere) ser ut til å ha blitt fysisk usårbar, og japaneren Hiro Nakamura (Masi Oka fra ”Scrubs”) kan påvirke tid og rom. Den enslige moren Niki Sanders (Ali Larter) ser underlige ting i speil og glassflater. En fange (Leonard Roberts fra “Buffy the Vampire Slayer”) forundrer ved alltid å lykkes i å rømme fra fengselet. En politimann (Greg Grunberg fra ”Alias”) kan høre andre menneskers tanker. Genetikkprofessoren Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy), som undersøker sin fars forsvinning, kommer på sporet av hemmeligheten bak superkreftene.

Heroes har fått mye ros for de sjarmerende karakterene og det personlige preget. Intrigene diskuteres vilt på nettet, og rollefigurene har fått fans blant presse så vel som publikum. Mest populær er Hiro, den elskverdige nerden som siterer Star Trek og blir overlykkelig når han lykkes med å forflytte seg fra Japan til New York ved ren viljekraft. Første episode hadde 14.3 millioner seere da den ble vist i USA 25. september i år. Det er de beste tallene på fem år for en premiere på en NBC-dramaserie, og Heroes har fortsatt over 14 millioner seere hver uke. Tim Kring, mannen bak serien, er kjent for å ha skapt ”Crossing Jordan” og for å ha produsert og skrevet et antall episoder av ”Providence”. Pilotepisoden er regissert av David Semel, som også er en av seriens produsenter. Heroes kommer fra NBC Universal, i likhet med ”House”, som CANAL+ tidligere har introdusert for tv-seerne i Norden.

Heroes har norsk tv-premiere 7. februar kl. 22.00 på CANAL+ Film 1.

Kilde og Foto: Canal+

De siste nyhetene på TVNytt.no:

  DIVERSE:
RADIOINNHOLD
Nytt konsept for lokalradio og andre som trenger en programleder
Les mer...
  TV-SHOP:
DIREKTE TIL TV-SHOP
Flere TV-apparater i vår TV-SHOP
  ANNONSE:
Andre oppføringer:

Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans
www.toppfinans.com

Ja, Det er mulig
Reise billig og mye - en blogg
http://www.erdetmulig.no

Lånepenger24.no
Det er trygt å låne penger på internett. Les mer på lånepenger24.no


Digital-TV i bilen
Du kan få digitalt TV i bilen , alt du trenger er litt ekstrautstyr.

Dating på TV
Mer om dating-showet The Pick Up Artist

Eiendomsmeglere på TV
Komiserien Meglerne er en av høstens store satsinger fra TV2. Trenger du en ekte eiendomsmegler?

Vil du ha flere lesere?
Alle som driver et nettsted vil ha flere innom. Her er noen tips om hvordan du kan bli mer synlig på Google.

NYTTIGE RADIOSIDER:

Reklameprodusenter
Trenger du en stemme til en radioreklame, eller en lydproduksjon, her er en oversikt:
Radioreklame

Den nye radiobutikken
Har du lyst på ny radio? DAB eller FM? eller kanskje nettradio?
Kjøp en ny radio