powered by FreeFind
  Forsiden
  TV-SHOP
  TV-guide
  Kanaler
  Nett-TV
 
Humor
 
Bildeserier
  Kontakt

KATEGORIER:

  Canal+
  Digital-TV
  Diverse
  Lokal-TV
  Mediedager
  NRK
  TV2
  TV3
  TV-butikken
  TVNorge
  Utenriks
  Viasat


DIVERSE:

  Ja, det er mulig

  Radionytt.no

  Nettradio

  Reklame-
   produsenter

Kultserie på Canal+

Flight of the Conchords

Flere saker om Canal+


TVNYTT.NO - 11.10.07 - KYRRE DAHL
To menn med gitar er kanskje det morsomste man kan se på amerikansk tv akkurat nå. Pressen strør om seg med lovord om Flight of the Conchords, og til tross for at Bret McKenzie og Jemaine Clement kun har en eneste fan i sin tv-serie, har de i virkeligheten en stor tilhengerskare. Deres sykt morsomme låter om alt fra kjærlighet til en grå storbytilværelse gjennomsyrer denne HBO-serien som vises på CANAL+ i november.

Flight of the Conchords består av Bret McKenzie og Jemaine Clement, to unge menn fra New Zeeland som har som mål å slå igjennom i New York. Disse virtuosene på gitar og sang har lykkes å skaffe seg en manager, Murray (Rhys Darby) som også jobber på New Zeelands konsulat, og vennen Dave (Arj Barker) som driver den lokale pantelåneren. Og naturligvis har de fans, eller snarere en fan – Mel (Kristen Schaal). Det som har forført henne, er Bret og Jemaines låter om alt fra relasjonsproblematikk til eksistensielle spørsmålsstillinger. Denne "Formerly New Zealand's fourth most popular folk-parody duo" er stadig på jakt etter jobb, mat, spillejobber og jenter. Tross deres mangel på midler – deres første rockevideo ble filmet med en mobil – kjenner Flight of the Conchords at lykken kan vente rundt neste gatehjørne. Eller kan det også være Mel som står der og henger. Hvordan startet det hele for Bret og Jemaine? Her er deres egen fortelling:

”Vi vokste opp i New Zeelands getto. I starten var vi bare barn, men vi lærte oss å overleve gjennom å parodiere folkemusikk. Vårt musikalske omfang økte når vi ved en tilfeldighet oppdaget rappmusikken på et grillparty hos en kompis i 1998. Vårt virkelige gjennombrudd kom i 2001, når folkemusikken nådde New Zeeland med en Roger Whittaker-låt. Plutselig forsto våre landsmenn hva vi hadde parodiert, og vår ”greie” ble det største som har hent New Zeeland siden rugbyen, som også ble oppfunnet av oss, nærmere bestemt på en skolefest 1989.”

Disse tapre musikerne er på prikken lik virkelighetens Bret McKenzie og Jemaine Clement. Disse tidligere skolekameratene dannet gruppen Flight of the Conchords i 1998, mest for å øve sammen på gitar. De slo igjennom og turneer i Europa, USA og Australia fulgte. Duoen har fått flere komipriser for sin opptreden og for serien de laget for BBC Radio. De har gitt ut CD’en ”Folk the World” og i høst kommer deres nye plate. I tillegg har Bret og Jemaine skrevet manus og alle låter til tv-serien om de to fyrene som bærer deres – og deres bands navn! Flight of the Conchords har fått overveldende kritikker. ”En veldig smart og morsom serie”, skrev Entertainment Weekly. New York Post kalte serien ”hysterisk morsom og helt annerledes” mens San Francisco Chronichle konstaterte at serien ”kan være det morsomste du har sett på år og dag”.

Flight of the Conchords har premiere 12. november kl. 22.00 på CANAL+ First

Kilde og foto: Canal+


  DIVERSE:
RADIOINNHOLD
Nytt konsept for lokalradio og andre som trenger en programleder
Les mer...
  TV-SHOP:
DIREKTE TIL TV-SHOP
Flere TV-apparater i vår TV-SHOP
  ANNONSE:
Andre oppføringer:

Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans
www.toppfinans.com

Ja, Det er mulig
Reise billig og mye - en blogg
http://www.erdetmulig.no

Lånepenger24.no
Det er trygt å låne penger på internett. Les mer på lånepenger24.no


Digital-TV i bilen
Du kan få digitalt TV i bilen , alt du trenger er litt ekstrautstyr.

Dating på TV
Mer om dating-showet The Pick Up Artist

Eiendomsmeglere på TV
Komiserien Meglerne er en av høstens store satsinger fra TV2. Trenger du en ekte eiendomsmegler?

Vil du ha flere lesere?
Alle som driver et nettsted vil ha flere innom. Her er noen tips om hvordan du kan bli mer synlig på Google.

NYTTIGE RADIOSIDER:

Reklameprodusenter
Trenger du en stemme til en radioreklame, eller en lydproduksjon, her er en oversikt:
Radioreklame

Den nye radiobutikken
Har du lyst på ny radio? DAB eller FM? eller kanskje nettradio?
Kjøp en ny radio