powered by FreeFind
  Forsiden
  TV-SHOP
  TV-guide
  Kanaler
  Nett-TV
 
Humor
 
Bildeserier
  Kontakt

KATEGORIER:

  Canal+
  Digital-TV
  Diverse
  Lokal-TV
  Mediedager
  NRK
  TV2
  TV3
  TV-butikken
  TVNorge
  Utenriks
  Viasat


DIVERSE:

  Ja, det er mulig

  Radionytt.no

  Nettradio

  Reklame-
   produsenter

Ny Sex And The City

Ny serie fra samme forfatter

Flere saker om Canal+


TVNYTT.NO - 01.09.08 - KYRRE DAHL
”Sex and the City”-forfatterens siste bok har blitt tv-serie. Alle som elsket “Sex and the City” bør glede seg til ”Lipstick Jungle”, tv-serien som er basert på Candace Bushnells siste suksessbok. Nico, Wendy og Victory balanserer karriere og privatliv på Manhattan, der leppestiftjungelens harde lov råder. Brooke Shields har en av hovedrollene. Lipstick Jungle hadde amerikansk tv-premiere 7. februar og kommer på CANAL+ 4. september.

Candace Bushnells Lipstick Jungle plukker opp tråden der hennes legendariske bok og tv-serie “Sex and the City” sluttet. Stedet er fortsatt et pulserende New York med fokus på skjønnhet og eksesser. I sentrum står Nico, Wendy og Victory, som alle er høyt rangert på listen over New Yorks mest innflytelsesrike kvinner. Dette er kvinner som har skaffet seg penger, makt og menn, og som ikke vil slippe taket med det første.

Nico (Kim Raver) er sjefsredaktør for magasinet Bonfire og kjemper seg oppover i mediekonsernet. Wendy (Brooke Shields) er administrerende direktør for Paradour Pictures, og besatt av tanken på at noen av hennes filmer skal vinne en Oscar. Designeren Victory (Lindsay Price) er livredd for miste motejournalistenes gunst. Jentene har for øvrig et krevende privatliv. Alle utenom Victory er gift og har barn, og Nico er i tillegg skaffet seg en ung elsker. Ingen av dem trenger å lengte etter en utilgjengelig Mr. Big – de er selv Mr. Big.

Lipstick Jungle er Candace Bushnells fjerde bok, og den første etter ”Sex and the City” som blir tv-serie. Inspirasjonen har ”journalistikkens Sharon Stone” som vanlig funnet i sine nærmeste omgivelser. - Jeg leste om en gruppe karrierekvinner i førtiårsalderen. Siden deres barn har rukket å bli tenåringer, har deres karrierer og vennskap fått en ny start. Og jeg tenkte straks, at der har vi ”The Lipstick Jungle”! Jeg har selv produsert månedsmagasin, og hatt mine kamper med Hollywood, sier Bushnell som er kinoaktuell med langfilmversjonen av ”Sex and the City”.

- Serien handler om at man ikke skal skamme seg over å være fremgangsrik, eller at man vil ha alt man kan få, sier Brooke Shields. Hun slo igjennom internasjonalt som 14-årig skjønnhet i ”Den blå lagunen”. Senere har hun vist sin sans for komedier i tv-serien ”Se opp for Susan”, hvor hun i flere år spilte tittelrollen. Beverly Hills-fans kjenner igjen Lindsay Price som Steves kjæreste. Lindsay har også medvirket i tv-serier som ”CSI”, ”Frasier” og ”Glamour”. Kim Raver spilte rollen som Audrey Raines i ”24”, og vi har også sett henne i ”Spin City”, ”Akutten” og ”Law & Order”.

I de øvrige rollene møter vi blant annet Julian Sands som Nicos og Wendys sjef, samt Andrew McCarthy som millionæren Joe. Lorraine Bracco har en gjesterolle som Wendys erkefiende. Lipstick Jungle har premiere 4. september kl. 22.00 på CANAL+ First og CANAL+ Film HD

Kilde og Foto: Canal+


  DIVERSE:
RADIOINNHOLD
Nytt konsept for lokalradio og andre som trenger en programleder
Les mer...
  TV-SHOP:
DIREKTE TIL TV-SHOP
Flere TV-apparater i vår TV-SHOP
  ANNONSE:
Andre oppføringer:

Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans
www.toppfinans.com

Ja, Det er mulig
Reise billig og mye - en blogg
http://www.erdetmulig.no

Lånepenger24.no
Det er trygt å låne penger på internett. Les mer på lånepenger24.no


Digital-TV i bilen
Du kan få digitalt TV i bilen , alt du trenger er litt ekstrautstyr.

Dating på TV
Mer om dating-showet The Pick Up Artist

Eiendomsmeglere på TV
Komiserien Meglerne er en av høstens store satsinger fra TV2. Trenger du en ekte eiendomsmegler?

Vil du ha flere lesere?
Alle som driver et nettsted vil ha flere innom. Her er noen tips om hvordan du kan bli mer synlig på Google.

NYTTIGE RADIOSIDER:

Reklameprodusenter
Trenger du en stemme til en radioreklame, eller en lydproduksjon, her er en oversikt:
Radioreklame

Den nye radiobutikken
Har du lyst på ny radio? DAB eller FM? eller kanskje nettradio?
Kjøp en ny radio