powered by FreeFind
  Forsiden
  TV-SHOP
  TV-guide
  Kanaler
  Nett-TV
 
Humor
 
Bildeserier
  Kontakt

KATEGORIER:

  Canal+
  Digital-TV
  Diverse
  Lokal-TV
  Mediedager
  NRK
  TV2
  TV3
  TV-butikken
  TVNorge
  Utenriks
  Viasat


DIVERSE:

  Ja, det er mulig

  Radionytt.no

  Nettradio

  Reklame-
   produsenter

Irene Huss-filmene på CANAL+

Svensk krimserie basert på Helene Turstens bøker

Flere saker om Canal+


TVNYTT.NO - 10.12.08 - KYRRE DAHL
CANAL+ viser filmene om kriminalinspektør Irene Huss, basert på Helene Turstens suksessbøker. Seks av hennes sju bøker om Iren Huss er filmatisert, og samtlige vises på CANAL+ i desember og januar. Angela Kovács har fått strålende kritikker for sin tolkning av tittelrollen. Les mer om hver film nedenfor.

Irene Huss – Tatovert torso Under utredningen av et bisart mord leder sporene kriminalinspektør Irene Huss til København og en mystisk mann ved navn Tom Tanaka. Dette er den første av seks filmer basert på Helene Turstens bestselgere om kriminalinspektør Irene Huss og hennes kolleger i Gøteborg. Tatovert torso vises fredag 12/12 kl. 19.30 på CANAL+ Film HD og lørdag 13/12 kl. 20.30 på CANAL+ Hits.

Irene Huss – Den knuste Tang-hesten En velstående mann faller fra en balkong og omkommer. Tok han sitt eget liv? Vitner til hendelsen savnes, men kriminalinspektør Irene Huss konstaterer at det ikke dreier seg om et selvmord. Under etterforskningen dras hun inn i en farlig verden av kriminelle mc-gjenger og utpressere. Premiere søndag 14. desember kl. 20.00 på CANAL+ First samt på CANAL+ Film HD.

Iren Huss - Nattevakt På et privatsykehus finner de ansatte en av sykepleierne drept. Et vitne påstår å ha sett morderen: en kvinne som hengte seg på sykehuset for 60 år siden. Er drapet utført av et spøkelse? Kriminalinspektør Irene Huss er skeptisk, men jo dypere hun graver i saken, jo merkeligere blir det. Premiere søndag 21. desember kl. 20.00 på CANAL+ First samt på CANAL+ Film HD.

Irene Huss – Glassdjevelen En prestefamilie blir funnet brutalt drept. På åstedet har pentagrammer blitt malt med ofrenes blod og Irene Huss og hennes kolleger mistenker at satanister er ansvarlige for forbrytelsen. Glassdjevelen er den fjerde filmen som bygger på Helene Turstens bestselgere om kriminalinspektør Irene Huss. Premiere søndag 28. desember kl. 20.00 på CANAL+ First samt på CANAL+ Film HD.

Irene Huss - Ilddansen Kriminalinspektør Irene Huss gransker en rekke brannstiftelser som viser seg å ha sammenheng med en femten år gammel uløst sak og til drapet på en eldre kvinne i skjærgården. Samtidig rystes hennes privatliv da hun blir kjent med en ny side av sin datter. Premiere søndag 4. januar kl. 21.00 på CANAL+ First samt på CANAL+ Film HD.

Irene Huss - Gullkalven I bagasjerommet på en bil blir en mann funnet skutt og med fingrende kappet av. Sporene fører Huss til samfunnets øverste nivå med en ukjent verden av luksus og rikdom. På det private plan mistenker hun at hennes mann har en elskerinne. Premiere søndag 11. januar kl. 21.00 på CANAL+ First samt på CANAL+ Film HD.

Kilde og foto: Pressemelding fra Canal+


  DIVERSE:
RADIOINNHOLD
Nytt konsept for lokalradio og andre som trenger en programleder
Les mer...
  TV-SHOP:
DIREKTE TIL TV-SHOP
Flere TV-apparater i vår TV-SHOP
  ANNONSE:
Andre oppføringer:

Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans
www.toppfinans.com

Ja, Det er mulig
Reise billig og mye - en blogg
http://www.erdetmulig.no

Lånepenger24.no
Det er trygt å låne penger på internett. Les mer på lånepenger24.no


Digital-TV i bilen
Du kan få digitalt TV i bilen , alt du trenger er litt ekstrautstyr.

Dating på TV
Mer om dating-showet The Pick Up Artist

Eiendomsmeglere på TV
Komiserien Meglerne er en av høstens store satsinger fra TV2. Trenger du en ekte eiendomsmegler?

Vil du ha flere lesere?
Alle som driver et nettsted vil ha flere innom. Her er noen tips om hvordan du kan bli mer synlig på Google.

NYTTIGE RADIOSIDER:

Reklameprodusenter
Trenger du en stemme til en radioreklame, eller en lydproduksjon, her er en oversikt:
Radioreklame

Den nye radiobutikken
Har du lyst på ny radio? DAB eller FM? eller kanskje nettradio?
Kjøp en ny radio