powered by FreeFind
  Forsiden
  TV-SHOP
  TV-guide
  Kanaler
  Nett-TV
 
Humor
 
Bildeserier
  Kontakt

KATEGORIER:

  Canal+
  Digital-TV
  Diverse
  Lokal-TV
  Mediedager
  NRK
  TV2
  TV3
  TV-butikken
  TVNorge
  Utenriks
  Viasat


DIVERSE:

  Ja, det er mulig

  Radionytt.no

  Nettradio

  Reklame-
   produsenter

Pangstart på Canal+

Nye filmer på nye tidspunkter

Flere saker om Canal+


TVNYTT.NO - 08.01.09 - KYRRE DAHL
American Gangster med Russell Crowe og Denzel Washington, Biefilmen med Jerry Seinfeld, kultfilmen The Lost Boys og dens ferske oppfølger og tre nye Varg Veum-filmer – Falne engler, Kvinnen i kjøleskapet og Begravde hunder. Det er noen av filmene på CANAL+ i januar, til nytt tidspunkt. Det nye premieretidspunkt for filmer er kl. 21.00 på CANAL+ First, og flere vises på CANAL+ Film HD til samme tid.

”Denne filmen har alt! En klassiker!” skrev VG om Ridley Scotts virkelighetsbaserte thriller American Gangster (10. januar, også i HD-format), som utspiller seg i 70-årenes New York. Hovedrolleinnehaverne Russell Crowe og Denzel Washington briljerer begge som henholdsvis rettsindig politimann og heroinleverandør. Jerry Seinfeld har skrevet og produsert Biefilmen (31. januar, også i HD-format), en animert komedie om en liten bie med store ambisjoner. Når bien Barry oppdager at honningen som biene produserer systematisk blir stjålet av menneskene, bestemmer han seg for å saksøke hele menneskeheten.

David Hare, Oscarnominert for filmmanuset til ”The Hours”, har bearbeidet sitt teaterstykke My Zinc Bed for tv (16. januar, også i HD-format). Uma Thurman spiller en ung skjønnhet som forsøker å finne seg til rette i ekteskapet med en velstående eldre mann, spilt av Jonathan Pryce fra ”Pirates of The Caribbean”. Paddy Considine som vi har sett i ”The Bourne Ultimatum” spiller den unge mannen som forstyrrer ekteskapet. Alle tre sliter med en eller annen form for misbruk. Dette er den første av vårens spennende tv-drama fra HBO/BBC – i perioden mars-juni vises en rekke prestisjefylte produksjoner basert på teaterstykker, biografier etc.

”En fryktelig romantisk historie… smelt om du vil!” skrøt VG om Claude Berris film Sammen er man mindre alene (12. januar, også i HD-format), basert på Anna Gavaldas bestselger. Audrey Tatou spiller den melankolske stuepiken Camille, som blir syk på sitt vindfulle loft. Naboen Philibert (Laurent Stocker) lar henne bo i sitt varme og koselige hus, hvor vi også treffer den gretne kjøkkensjefen Franck (Guillaume Canet) som pendler mellom jobben og sin syke bestemor. Relasjonene mellom disse menneskene bygger stammen i dette romantiske dramaet.

The Lost Boys fra 1987 er en kultfilm av høy rang. Joel Schumachers vampyrklassiker, hvor Kiefer Sutherland fikk sitt gjennombrudd, vises på CANAL+ i januar i tillegg til den ferske oppfølgeren Lost Boys 2 – The Tribe (9. januar) av P.J Pesce. Åttitallsikonet Corey Feldman er tilbake fra den første filmen som vampyrjegeren Edgar Frog.

I januar er det tv-premiere på tre nye filmer med den populære privatdetektiven Varg Veum i Trond Espen Seims skikkelse. Filmene vises på CANAL+ tre søndager på rad med start 18. januar. Falne engler (18. januar, regi Morten Tyldum) og Kvinnen i kjøleskapet (25. januar, regi Alexander Eik) etterfølges av Begravde hunder, også regissert av Eik, som vises 1. februar. Alle Varg Veum-filmene vises i HD-format.

Andre skandinaviske filmer som vises i januar er den svenske stjernespekkede dramathrilleren Iskariot (6. januar, også i HD) av Miko Lazics. Iskariot er Lazics første film etter debuten ”Made in Yugoslavia” fra 2005. Jacob Ericksson spiller Valle, en kirurg som bor i en flott villa med sin familie. Ettersom broren Adam (Gustaf Skarsgård) har narkotikaproblemer omgås de bare sporadisk. Men en dag ber Adam om hjelp til noe som er svært risikabelt, og brorskjærligheten får Valle til å si ja. Helena af Sandeberg spiller Valles kone og Michael Nyqvist er narkotikalanger. Irene Huss-serien som startet på CANAL+ i desember kommer med to nye filmer i januar; Ilddansen (4. januar, regi Anders Engström) og Gullkalven (11. januar, regi Alexander Moberg). Alle Irene Huss-filmene vises i HD-format.

Kilde og foto: Canal+


  DIVERSE:
RADIOINNHOLD
Nytt konsept for lokalradio og andre som trenger en programleder
Les mer...
  TV-SHOP:
DIREKTE TIL TV-SHOP
Flere TV-apparater i vår TV-SHOP
  ANNONSE:
Andre oppføringer:

Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans
www.toppfinans.com

Ja, Det er mulig
Reise billig og mye - en blogg
http://www.erdetmulig.no

Lånepenger24.no
Det er trygt å låne penger på internett. Les mer på lånepenger24.no


Digital-TV i bilen
Du kan få digitalt TV i bilen , alt du trenger er litt ekstrautstyr.

Dating på TV
Mer om dating-showet The Pick Up Artist

Eiendomsmeglere på TV
Komiserien Meglerne er en av høstens store satsinger fra TV2. Trenger du en ekte eiendomsmegler?

Vil du ha flere lesere?
Alle som driver et nettsted vil ha flere innom. Her er noen tips om hvordan du kan bli mer synlig på Google.

NYTTIGE RADIOSIDER:

Reklameprodusenter
Trenger du en stemme til en radioreklame, eller en lydproduksjon, her er en oversikt:
Radioreklame

Den nye radiobutikken
Har du lyst på ny radio? DAB eller FM? eller kanskje nettradio?
Kjøp en ny radio