powered by FreeFind
  Forsiden
  TV-SHOP
  TV-guide
  Kanaler
  Nett-TV
 
Humor
 
Bildeserier
  Kontakt

KATEGORIER:

  Canal+
  Digital-TV
  Diverse
  Lokal-TV
  Mediedager
  NRK
  TV2
  TV3
  TV-butikken
  TVNorge
  Utenriks
  Viasat


DIVERSE:

  Ja, det er mulig

  Radionytt.no

  Nettradio

  Reklame-
   produsenter


LG's ultimate reklameprank!
LG er som kjent en av de absolutt største pådriverne og utviklerne av teknologiske duppedingser, og de leverer deriblant noen av markedets beste TV'er. For å markedsføre den etter hvert så berømte TV'en LG Ultra HD 84" (!) valgte de å gjøre det på en helt spesiell og minneverdig måte.
Klikk på Play for å se innslaget

Flere saker om HUMOR


TVNYTT.NO - 02.02.14 - KENT EIDE
Teamet bak reklamen bygde TV'en inn i en vegg på et kontor og viste et bilde av en by. For det blotte øye kan skjermen fort se ut som et hvilket som helst vindu med utsikt over byen, med mindre man er veldig observant på detteKilde og Foto: Youtube.com

Skjult kamera settes deretter opp for å filme begivenheten og det hele er tydelig rigget til å være et jobbintervju. Vi får deretter se en rekke intervjuobjekter i forskjellige sekvenser som kommer inn på kontoret og setter seg ned.

Hele opplegget tar en bisarr vri når intervjuobjektene, som sitter med ansiktet mot skjermen, plutselig ser en meteor som kommer dundrende ned fra himmelen og mot byen. Litt kaos, litt skriking, masse engstelse og redsel følger mens de ser trykkbølgen fra nedslaget velte mot bygningen. Når denne veggen med ødeleggelse skal til å treffe bygget blir det helt mørkt i kontoret!

Deretter spretter teamet fram og avslører spøken og vi får en god del blandede reaksjoner fra ofrene. Sannsynligvis er dette en velregissert film med skuespillere i alle posisjoner, men uansett er underholdningsverdien utrolig stor og stuntet godt uttenkt!

Dette er foruten å være utrolig morsomt også fascinerende, for man skal jo ikke nekte for at man får lyst på en slik TV! Dette er kanskje noe av det råeste som finnes på markedet, men én ting er sikkert: det koster skjorta og vel så det. Vil du ha denne herligheten hengende på stueveggen hjemme vil det kostet deg godt over 125.000 blanke kroner minst!

Slike beløp er det naturligvis svært få som har liggende tilgjengelig og det kan faktisk hende at man må legge veien innom nettsted som dette for å finne en finansiering som kan løse 'problemet'.

Med 84'' å kose seg med er det faktisk like før man overgår lerret og prosjektor, og tenk bare å kunne invitere gutta med på pils og fotballkamp med en skjerm som dette! Her snakker vi nærmest om å befinne seg inne på stadion, og kanskje kan et spleiselag være en tanke.

Tenker du på å realisere denne drømmen kan du søke på et forbrukslån fra Opp Finans. Her kreves ingen sikkerhet og banken stiller ingen spørsmål. I mellomtiden får du nyte den morsomme videoen som visstnok demonstrerer TV'ens fortreffeligheter!


  SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
HER ER FLERE TV-TABBER:
  DIVERSE:
RADIOINNHOLD
Nytt konsept for lokalradio og andre som trenger en programleder
Les mer...
  TV-SHOP:
DIREKTE TIL TV-SHOP
Flere TV-apparater i vår TV-SHOP
  ANNONSE:
Andre oppføringer:

Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans
www.toppfinans.com

Ja, Det er mulig
Reise billig og mye - en blogg
http://www.erdetmulig.no

Lånepenger24.no
Det er trygt å låne penger på internett. Les mer på lånepenger24.no


Digital-TV i bilen
Du kan få digitalt TV i bilen , alt du trenger er litt ekstrautstyr.

Dating på TV
Mer om dating-showet The Pick Up Artist

Eiendomsmeglere på TV
Komiserien Meglerne er en av høstens store satsinger fra TV2. Trenger du en ekte eiendomsmegler?

Vil du ha flere lesere?
Alle som driver et nettsted vil ha flere innom. Her er noen tips om hvordan du kan bli mer synlig på Google.

NYTTIGE RADIOSIDER:

Reklameprodusenter
Trenger du en stemme til en radioreklame, eller en lydproduksjon, her er en oversikt:
Radioreklame

Den nye radiobutikken
Har du lyst på ny radio? DAB eller FM? eller kanskje nettradio?
Kjøp en ny radio