Mange etterspør øyelokk-operasjoner

Øyelokk-operasjoner etterspørres av mange. Det forteller ansiktskirurgene Jarl Bunæs (71) og Robby Roarsen (40), som begge har lang erfaring og har nå gått sammen i "nye" Bærum plastikkirurgi. Klinikken har ikke bare fokus på kirurgi, men har også et bredt tilbud innen kosmetisk og medisinsk hudbehandling, samt laserbehandling, ifølge lokalavisa Budstikka

- Øyelokk-operasjoner etterspørres av mange fra 40 års alderen av, forteller Bunæs til avisa. Fettransplantasjoner er også populært, spesielt for groper og mørke ringer under øynene. Videre utgjør Botox og fillere som Restylane en betydelig del av vårt virke, sier Roarsen. Han påpeker at i Norge er man opptatt av et naturlig resultat, i motsetning til hva man ser fra for eksempel USA.

Med alderen kan øyelokkenes stadige bevegelser gjøre musklene i øyelokkene fortykket og huden slapp og rynket. Fettet, som ligger rundt øyeeplet, holdes på plass av en seneplate. Denne platen kan svekkes og dette er ofte arvelig betinget. Fettet kan manifistere seg som poser, både i øvre og nedre øyelokk. Dette er ikke begrenset til eldre, fettposer kan også sees i ung alder, uten at huden er affisert.

Bærum kosmetisk kirurgi har lang og god erfaring med både øvre- og nedre øyelokksplastikk. De benytter moderne og trygge metoder, og har kompetansen til å kombinere forskjellige behandlinger for å oppnå optimale og naturlige fine resultater. Det er viktig å se helheten, noen ganger vil øyelokkoperasjon være det riktige, andre ganger er et panneløft eller øyenbrynsløft et bedre alternativ. Hos noen vil begge deler kunne være aktuelt.

Kvinne, 49 år, forteller til nettsiden: - Jeg følte meg trygg fra det øyeblikket jeg ankom klinikken. Dr. Roarsen mottok meg på en svært profesjonell og varm måte. Sammen la vi en behandlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke, med utmerket resultat både ift. neseoperasjon og øyelokksoperasjonen.

Mer om Diverse Kilde og Foto: Bærum plastikkkirurgi

20.12.2015 - TVNYTT.NO - Martin Hovden ---- Følg oss på Twitter