Håndball-EM i flere kanaler

02.12.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Søndag 4. desember kastes EM-eventyret i Sverige i gang. Dagen etter spiller Norges håndballjenter sin første kamp i gruppespillet. Noen av kampene sendes kun på strømme-TV.

Hvis du vil følge med på alt som skjer under Håndball-EM er det TV3, Viasat og Viaplay som er kanalene du trenger. Viaplay er MTG`s strømmetjeneste og er kun tilgjengelig på nettet. MTG har varslet at 10 av kampene under mesterskapet kun blir sendt på Viaplay. De har ikke konkret sagt hvilke kamper det er snakk om, så det kan være en av Norges kamper.

Christian Ramberg er programleder gjennom hele mesterskapet. Han vil ha med seg håndballeksperter i studio. Der møter du blant annet tidligere landslagsstjerne og TV3s nyeste håndballekspert, Isabel Blanco. Og ikke minst en rutinert og kunnskapsrik Frode Kyvåg.

P4 kommer gjennom mesterskapet til å kommentere alle Norges kamper direkte på radio. I tillegg vil lyttere gjennom hele dagen bli fôret med EM-nyheter på radiokanalen. P4 sender to mann, Simen Sveen og Ørjan Bjørnstad, for å dekke mesterskapet.

LES MER OM DETTE PÅ MEETV.NO

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/Viasat/