Følg livet på Oslo Lufthavn

09.12.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Nå kan du snart se hva som skjer på Norges hovedflyplass. Denne høsten har det vært arbeidet for fullt med å dokumentere livet på Oslo lufthavn Gardermoen. Med over 25 millioner reisende i året og 15 000 ansatte er Oslo lufthavn et knutepunkt av internasjonal størrelse.

- Det skjer mye på Oslo lufthavn, og langt mer enn de reisende legger merke til. Det krever et utrolig samspill for å få alt til å fungere, og nå gleder oss veldig til å vise frem flyplassen fra innsiden for TV-seerne hjemme. Vi håper denne TV-serien vil være av stor interesse, blir underholdende og ikke minst vil gi folk et godt innblikk i hva som kreves for å drifte en flyplass 24 timer i døgnet, 365 dager i året, sier lufthavndirektør, Øyvind Hasaas.

Serien skal vises på TV til våren og har fått navnet OSL 24-7. Den kommer til å bli sendt på Viasat 4og vil også være tilgjengelig på strømmetjenesten Viafree. I serien møter du blant annet reisende, bakkemannskaper, tollere, brøytemannskaper, flygeledere, lufthavnbetjenter og mye mer.

- Vi har god erfaring med såkalt workplace reality, og Oslo lufthavn er et fantastisk sted å lage en dokumentarserie. Med sine 25 millioner reisende i året kjenner de aller fleste nordmenn denne flyplassen godt, sier programdirektør Andreas Bakka Hjertø i MTG TV. Det er ikke satt noen konkret dato for første program.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/Viasat/