Ida på Apple TV og Chromecast

15.12.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Tidligere i år lanserte MTG TV Viafree, en gratistjeneste der man kan se alle produksjoner fra MTGs lineære TV-kanaler. Det gjelder kanaler som TV3, Viasat 4 og TV6, samt eksklusive Viafree-produksjoner, og serier fra MTV og Comedy Central. Nå blir alt innholdet også tilgjengelig på både Apple TV og Chromecast.

- Det er veldig gledelig at vi nå har fått Viafree på plass på Chromecast og Apple TV. Dette betyr at det blir enda enklere å nyte vårt enorme programarkiv helt kostnadsfritt, sier kommunikasjonssjef i MTG, Line Vee Hanum.

En av seriene MTG satser på i disse dager er Idas Julebakeri (bilde). Ida har med seg kokebokforfatter Bodil Nordjorde, MasterChef-dommer Gregory Paul, programleder Jannecke Weeden og Hele Norge baker-dommer Linda Roalstad. Sammen skal de lage de gode gamle klassikerne med en moderne vri. Vi snakker om sirupsnipper med pistasj og fruktkake med smørkrem og tranebær, samt øl- og pepperkaketrøfler.

En annen serie man nå kan få se på Chromecast er Jul medl Hellstrøm og venner. Eyvind Hellstrøm inviterer sine venner til en villa i Oslo for en aldri så liten førjulsaften. Med seg har han blant annet konditoren over alle konditorer, nemlig Pascal Dupuys. Julematen skal lages i ekte Hellstrøm-stil, mens Pascal står for dessertene.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/Viasat/