Har sikret seg tysk elitehåndball

22.08.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

MTG har sikret rettighetene til den tyske håndballigaen DKB Handball Bundesliga for de neste seks årene. Europas gjeveste håndballiga vil sendes på MTGs flater frem til 2023. Det betyr at norske håndballfans fremdeles kan glede seg over håndball i verdensklasse på Viasats sportskanaler og Viaplay.

Ligaen er ranket som Europas beste ifølge det europeiske håndballforbundet (EHF), og det er 18 lag som deltar. Flere av håndballens største stjerner er representert, deriblant noen av de norske Håndballgutta; Christian O'Sullivan, Harald Reinkind, Kristian Bjørnsen og Magnus Gullerud. Allerede fra august i år sendes inntil tre direktesendte kamper hver uke på MTGs plattformer. Avkast for 2017/2018-sesongen er torsdag 24. august. fra ankomst på Gardermoen flytter seks av årets gjester rett inn i et bokollektiv på Frogner i Oslo. I Paradise-kollektivet blir vi med på innsiden av den nye hverdagen til årets deltakere! De to første episodene er nå tilgjengelig på Viafree.no.

Sportssjef i MTG, Anne Tufte, er fornøyd med at rettighetene til den tyske håndballigaen er sikret for sesongene fremover. – Dette er håndball i verdensklasse, og det er ekstra moro at at flere av våre norske profiler gjør det så bra i Tyskland. Derfor er det også gledelig at norske seere kan fortsette å se kamper fra denne turneringen på våre flater, sier Tufte.

I tillegg til tysk Bundesliga har MTG eksklusive rettigheter til EHF Cup, EHF Champions League, håndball-EM i 2018 og 2020 for både herrer og kvinner. Det vil også sendes kamper fra REWE Final Four i DBH-Pokal-turneringen, Pixum Super Cup og den årlige HBL All star-kampen mellom ligaens beste spillere og det tyske landslaget.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/