Fra Norges beste dyrehospital

31.08.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Nå kan du bli med bak kulissene på Fredrikstad dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. Gjennom 24 episoder blir vi kjent med dyrene, eierene deres og veterinærene – og den følelsesmessige berg-og-dalbanen som et sykehusbesøk innebærer.

Sammen med hovedveterinærene i serien, Camilla, Ole, Morten, Carsten, Martine og Jannecke, får vi et innblikk i mange av de behandlingene og operasjonene som veterinærene på godt – og vondt – utfører for dyrets beste, med en spent eier ventende i bakgrunnen.

Hvert år utfører sykehuset over 15 000 behandlinger, og enten de får inn en hund med prolaps, en skilpadde med underlig gange, en katt som må kastreres eller en schäfer som har svelget en tennisball, kaster veterinærene seg rundt med stort alvor og engasjement.

TV3 beskriver Veterinærene som Norges svar på Grey's Anatomy – bare med dyr i hovedrollene. Premiere mandag 4. september kl. 20.00 på TV3 og Viafree.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr. Lånemegleren behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter. Lånemäklaren tar jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet.
Trenger du hjelp med å emballere dine produkter? Vi leverer strekkfilm for alle produkter
Eiendomsmeglere på TV
TV2 satser på komiserien Meglerne. Trenger du en ekte eiendomsmegler?
Anbefalt:
Å bruke TV til investeringer
Ny trend for investering. Les mer
Anbefalt:
www.toppfinans.com
Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans