Jamie Carragher ny MTG-ekspert

12.09.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher er den nyeste signeringen i MTGs fotballtropp. Den rutinerte forsvarsstjernen vil jobbe som UEFA Champions League-ekspert eksklusivt for MTG.

James Lee Duncan Carragher viet hele sitt aktive fotballiv til Liverpool FC. Hans fantastiske karriere på Anfield strekker seg over hele 17 år, fra 1997 til 2013. Totalt kan forsvarskjempen skilte med 737 kamper for klubben. Carragher har også spilt med det engelske flagget på brystet da han var med i Englands EM-tropp i 2004 og VM-tropp i 2006 og 2010.

I dag er Carragher en svært populær fotballekspert for Sky Sports i England, med hovedfokus på den engelske toppserien Premier League. Den nye avtalen med MTG gjør at Carragher blir selskapets eksklusive fotballekspert på UEFA Champions League for MTG Norden.

– Skandinavia har alltid vært veldig spesielt for meg og for Liverpool. Fansen her er helt fantastisk, og jeg gleder meg til å jobbe som ekspert for MTG. Deres lange erfaring og kvalitet i å dekke det høyeste nivået av internasjonal fotball, kombinert med min egen entusiasme og erfaring, gjør dette til et perfekt samarbeid, forteller MTGs nye fotballekspert Jamie Carragher.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/