Canal Digital Kabels innhold på Apple TV

06.11.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Canal Digital Kabels T-We-app blir nå tilgjengelig hos Apple TV. Det innebærer at du via en og samme app kan se 63 norske og internasjonale TV-kanaler, benytte ukesarkiv med flere tusen programmer og se serier og film.

– T-We er allerede tilgjengelig som en egen app på nettbrett og mobil. Nå øker vi valgfriheten ytterligere og tilbyr samme app via Apple TV. Med T-We-appen for Apple TV har vi tilrettelagt for at innholdet er tilgjengelig på enda en plattform. Derfor er dette en etterlengtet tjeneste for publikum, sier Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor Norge.

Appen, som blir tilgjengelig i App Store 1. november, er tilpasset fjerde og femte versjon av Apple TV. I tillegg til 63 direktesendte TV-kanaler og hele Ukesarkiv fra de fleste kanalene, gir appen tilgang til filmer fra Disney Movies og Paramount+, samt serier fra ABC Studios, FOX+, TNT, National Geographic, C More og TVNorge.

– Den nye TV-løsningen på Apple TV utnytter styrken som ligger i den nye teknologien. Kundene vil få en helt ny opplevelse av hvordan man kan navigere seg gjennom innholdet, søke seg frem til favorittprogrammer, oppdage nytt innhold og få anbefalinger, forteller Bjørnsen.

Mer om Streaming Kilde: Canal Digital Foto: Canal Digital

Si din mening på Twitter eller Facebook