Ny norsk TV-kanal om motorsport

13.11.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Redaksjonen i TVNytt.no har fått inn en veldig kort pressemelding: "Ny Norsk TV-kanal lanseres 27. november 2017. Auto Motor og Sport Tv kommer på Norsk skjermer med Norsk innhold" Dette er hele pressemeldingen, men vi har hentet fram litt mer informasjon om kanalen:

På Facebook kan vi finne følgende informasjon: AMS TV er en kanal som presenterer hele spekteret av bil og motorfasinasjonen - 24 timer i døgnet! Enten det er test av kjøretøy, nyheter, klassiske biler i garasjen, bilhistorie eller fremtidig teknologi... Lista er lang! og du finner alt på vår kanal!

Annonse

Tv-kanalen har forbindelse til mangasinet Auto Motor og Sport, som beskriver seg selv slik: auto motor og sport er et varemerke som tilhører Motor Presse International. De norske rettighetene tilhører Bilmagasinet AS som gir ut bladet i Norge, med 12 utgaver årlig.

Auto motor og sport er ett av verdens største bilmagasiner, med forgreininger rundt i hele verden. Dette betyr enorme ressurser i testing og presentasjon av bilnyheter. Den norske utgaven av auto motor og sport er best på tester og reportasjer om de nyeste bilmodellene i Norge. Vi hjelper deg å holde deg oppdatert om hva som skjer i bilverden. Auto motor og sport kommer ut 12 ganger i året. I tillegg publiseres det daglig nyheter på nett og i sosiale medier." Redaksjonen venter spent på fortsettelsen 27. november.

Mer om Diverse Kilde og Foto: Auto Motor Sport

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook

Annonse