TV 2 klar med «Juleaksjonen»

20.11.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

En rekke kjente personer og artister stiller opp når TV 2 i samarbeid med Røde Kors inviterer til «Juleaksjonen» i beste sendetid på TV 2 i desember.

Lørdag 16. desember kl. 20 går startskuddet for den nesten tre timer lange sendingen «Juleaksjonen» på TV 2. Her blir det blant annet sterke og rørende historier, nære møter og flere musikalske høydepunkt. Målet med sendingen er å skaffe nye faddere til Røde Kors sin fadderordning, og mottoet for sendingen er «Gi barn i nød en mulighet».

- TV 2 har i flere år samarbeidet med Plan Norge, SOS Barnebyer, Leger Uten Grenser, Røde Kors og Flyktninghjelpen om årlige innsamlingsaksjoner under navnet Artistgallaen som normalt sett har gått rett før jul på TV 2. I forbindelse med ny kontraktsperiode og valg av nytt produksjonsselskap har vi endret litt på sendingen og byttet navn fra Artistgallaen til Juleaksjonen. Vi har oppgradert den grafiske profilen og utvidet sendetidspunktet, sier programredaktør i TV 2, Jarle Nakken.

Guri Solberg gleder seg til å være med i «Juleaksjonen». - Det er å ta det jeg liker aller best å jobbe med, nemlig store direktesendte show, og putte noe viktig og meningsfylt inni. Det er alltid et privilegium å få være med på slike sendinger, og jeg håper vi klarer å lage både en god tv-sending og et stort engasjement, sier Guri Solberg (bilde).

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Si gjerne din mening på vår Facebook-side