De mest sette på Youtube i Norge

13.12.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Hvert eneste minutt vokser YouTube med bidrag fra plattformens 1,3 milliarder brukere. Noen av videoene som lastes opp blir mer populære enn andre. Noen ganger laster noen opp Despacito, som er tidenes mest spilte video med over 4,4 milliarder avspillinger. Dette er oversikten over de mest populære videoene i Norge i 2017

I Norge liker vi også Despacito, men ikke like mye som vi liker Ed Sheeran. Hans Shape of You er årets mest populære musikkvideo i Norge. De mest populære norske artistene på lista er Kygo, mens landeplagene Fy Faen og Bængshot også sniker seg inn. I fjor var Marcus og Martinus helt på toppen av lista i Norge, med Girls. I år er de på femteplass med Like It Like It. Også Chainsmokers og Coldplay er med på lista for andre år på rad, i 2017 med samme sang.

Her er hele de ti mest populære musikkvideoene i Norge i 2017:

Ed Sheeran - Shape of You

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee

Kygo - It Ain't Me (with Selena Gomez)

DJ Khaled - I'm the One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne

Marcus & Martinus - Like It Like It ft. Silentó

The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This

Jason Derulo - Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Taylor Swift - Look What You Made Me Do

Fy Faen - Hkeem/Temur

Linda Vidala feat. KingSkurkOne - BÆNGSHOT

YouTube har også laget en oversikt over de mest populære videoene som ikke er musikk, og der er det den imponerende politiaksjonen fra Dagbladets YouTube-kanal som kommer helt på topp. Inne på listen er også kjærlighetserklæringen fra Even til Isak på bursdagen til SKAM-karakteren, med over 800.000 visninger og kommentarer fra hele verden. I tillegg finner vi én av utrolig mange videoer om hvordan man lager slim, litt Svart Humor fra NRK og tabber fra nyhetsankerne i TV 2.

Mer om Diverse Kilde og Foto: Fatstone

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook