Ny scifi-komedie på FOX

17.12.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

«Family Guy»- og «Ted»-skaper MacFarlane reiser ut i verdensrommet i «The Orville». Nå lander serien på norske skjermer, med premiere på FOX mandag 18. desember kl. 21.55.

I USA var den en av høstens store seersuksesser, og serien har allerede fått grønt lys for en andre sesong. Nå håper TV-kanalen FOX at også norske seere er klare for Seth MacFarlanes humoristiske romreise i «The Orville». Serien foregår 400 år fram i tid, på et romskip preget av sterke personligheter, humor og drama.

Ombord «The Orville» finner du en besetning som både består av mennesker og utenomjordiske livsformer. Sjefen for dem alle er Ed Mercer (spilt av MacFarlane selv) - en noe desillusjonert offiser, som sliter med sjokket etter å ha oppdaget kona (Adrianne Palicki) i seng med en annen. Og Eds følelseliv blir ikke mindre kaotisk når hun også utnevnes til kaptein på skipet.

Første sesong består av 13 episoder, som hver har en spilletid på 50 minutter. Sjangeren er en miks av komikk og særegent drama, som mange fans av «Star Trek» vil kjenne igjen. – Nok en gang har Seth truffet noe hos seerne. Han har levert en serie full av optimisme, drama og hans særegne humor. Vi vil takke ham og resten av skuespillerne, produsentene og staben for en fantastisk første sesong, sa Michael Thorn, direktør for FOX Entertainment, da sesong to ble offentliggjort i november. Pilotepisoden av «The Orville» er regissert av Jon Favreau, som også står bak gigantsuksesser som «Jungelboken» og «Iron Man».

Mer om Diverse Kilde og Foto: Fox

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook