Ny utviklingssjef i MTG TV

21.12.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

MTG TV har denne høsten rustet opp programavdelingen, og sist ut i en rekke ansettelser er Christian Meinseth som ny utviklingssjef i kanalhuset. Meinseth skal jobbe med utvikling av innhold på kanalene TV3, Viasat 4, TV6 og Viafree. MTG TV satser for fullt på drama og andre TV-nyvinninger, og har den siste tiden gjort grep i programavdelingen med nyansettelser og spesialiserte roller. Siste brikke faller nå på plass med Christian Meinseth som utviklingssjef. Meinseth skal ha ansvaret for pitcher, programutvikling, samt kreative løsninger og innhold på Viafree.

Meinseth kommer fra rollen som kreativ leder og executive produsent i Monster Entertainment, der han har vært ansvarlig for kreativ utvikling og kvalitetssikring av produksjoner. Han har en lang merittliste fra norske TV-produksjoner, og har vært produsent for programmer som Stjernekamp, The Stream og Alt for Norge.

Programdirektør i MTG TV, Andreas Bakka Hjertø er opptatt av å drive en programavdeling i konstant utvikling: - Vi har hatt mulighet til å håndplukke de beste folka i bransjen. Christian er et av de dyktigste kreative hodene og vi er utrolig stolte av å ha fått ham med på laget. Gjennom spesialisering, målfokusering samt en liten dose eksperimentering skal vi levere det tilbudet som seerne vil ha nå og i fremtiden.

Påtroppende utviklingssjef i MTG TV, Christian Meinseth ser frem til å utvikle gode historier og TV-opplevelser for seerne: - For øyeblikket så kan jeg ikke tenke meg et mer innovativt mediekonsern som er rigget for fremtiden enn MTG TV. Jeg gleder meg til å komme i gang med den nye jobben og til å bli med å videreutvikle innholdet til TV3, Viasat 4, TV6 og Viafree.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/ Robert McPherson