Ny kommunikasjonsdirektør i Medietilsynet

03.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Kristine Meek (39) er ansatt som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet. Hun kommer fra stillingen som leder for eksternkommunikasjon i Telenor Norge.

– Jeg er svært fornøyd med at Kristine Meek har takket ja til jobben. Med solid kommunikasjonsbakgrunn og teknologisk innsikt, vil hun styrke laget i Medietilsynet, sier direktør Mari Velsand.

Stillingen som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse er nyopprettet. - Et intensivt utviklingsarbeid gjennom høsten har blant annet resultert i beslutninger om ny organisasjonsstruktur og nye lederfunksjoner. Endringene reflekterer at Medietilsynet ønsker å bli mer utadrettet og vil styrke sitt arbeid med analyse og innsikt på medieområdet, sier Velsand.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye og viktige utfordringer i Medietilsynet, sier Kristine Meek. - Vi står i en omveltende digital revolusjon som i aller høyeste grad påvirker medielandskapet og i ytterste konsekvens våre demokratiske prosesser. Her har Medietilsynet en utrolig viktig rolle både som tilsyn og rådgiver innenfor medieutviklingen, sier hun.

Mer om Diverse Kilde og Foto: Medietilsynet / Martin Fjellanger

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook