Ari Behn med nye show på radio og TV

13.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Tidligere prinsessegemal Ari Behn får en travel vinter og vår. Han presenterer nå nye show både på radio og TV. I det splitter nye P4-programmet «Ari & Michael» som sendes hver søndag kl. 13.00 – 15.00 får lytterne et unikt innblikk i Aris evne til å få fram de gode historiene hos mennesker han møter, når han - sammen med P4-programleder Michael Andreassen – snakker med aktuelle gjester om både personlige opplevelser og aktuelle saker.

Hver uke inviterer Ari og Michael inn en spesiell gjest. Lytterne vil få høre både dilemmaer og gode historier, og i løpet av hver episode vil lytterne komme tett innpå og bli bedre kjent med både de to programlederne og ukas gjest. Tanken er at det ikke bare er de enkle tingene i livet som tåler å tas frem i dagens lys. Les mer om dette på: Radionytt.no Ekstern lenke

Denne våren er Ari Behn også aktuell med egen TV-serie på TV3. Kanalen har premiere på «Ari og halve kongeriket» i mars, og dette er en dokumentarserie om livet hans fra den tiden han og Märtha Louise skilte seg og han måtte starte et nytt liv som deltidspappa i eget hus.

Behn sier selv at fortellingen om ham i offentligheten ofte er en iscenesettelse, og i programmet blir man kjent med ham bak masken gjennom det vanskelige året etter skilsmissen og prosessen med å finne ut hvem han virkelig er.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/P4.