TV 2 kårer Århundrets stemme

22.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

- Et så spennende TV-konsept måtte jeg bare takke ja til, sier Ivar Dyrhaug. TV-veteranen skal sammen med artist Bertine Zetlitz utgjøre ekspertpanelet i TV 2s nye direktesendte underholdningsprogram, «Århundrets stemme», hvor ti kjente artister skal konkurrere mot hverandre.

«Århundrets stemme» er en sangkonkurranse hvor ti kjente artister skal konkurrere mot hverandre på direkten. Hver lørdag står musikk fra nye tiår på plakaten, og det er tv-seerne som bestemmer hvem av artistene som får bli med videre - helt til det til slutt står igjen én vinner. Premiere på «Århundrets stemme» er lørdag 3. mars 2018.

Ivar Dyrhaug kommer til å ha en ekspertrolle i «Århundrets stemme», og ved sin side får han Bertine Zetlitz. - Det som gjør «Århundrets stemme» så spennende, er at musikken og historien settes sammen i en kontekst. Dette er et program som heier frem det individuelle uttrykket hos artistene. I tillegg til at jeg får lov å mene noe om hver musikkpresentasjon hos artistene, vil jeg helt sikkert også la meg inspirere av artistenes personlige tolkninger, sier Bertine Zetliz.

- Det er veldig stas å kunne presentere en nyutviklet lørdagssatsing for TV 2-seerne. «Århundrets stemme» er en storsatsing som vil by på musikalske høydepunkter fra de siste hundre årene. Her vil de kjente låtene som preget tidsånden i det tiåret de ble skrevet leve videre, settes i kontekst og være selve rammeverket for historiefortellingen. Her blir det lørdagsunderholdning for hele familien, med musikk, historie og en flott og variert gjeng med kjente og kjære artister, som formidler ulike sjangre og når et bredt publikum, sier TV 2s programredaktør Jarle Nakken.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2/ Espen Solli

Si gjerne din mening på vår Facebook-side