Mer sol og svik i Paradise Hotel

07.03.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til jubileumssesongen - 10 i tallet - på Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. Paradise Hotel har sesongpremiere mandag 12.mars kl. 22.30 på TV3 og Viafree.

En solbrun og forventningsfull gjeng sjekker inn på hotellet, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien på en halv million? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, absurde temauker, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner?

Paradise Hotel er viden kjent, også for å være en realitystjernefabrikk. Denne sesongen har vi plukket ut et knippe Paradise-legender som skal kjempe om muligheten for et comeback på hotellet. Før jul holdt TV3 en avstemning, der fansen fikk anledning til å stemme på syv legender. Gutten og jenta med flest stemmer sjekker inn i i løpet av den første uka på Paradise Hotel.

Jubileumssesongen starter med innsjekk, valg av partner og bobler i glasset, før det er duket for årets første fest. Deltakerne koser og morer seg, før festen plutselig invaderes av noen kjente fjes, og alvoret rundt spillet plutselig sabler ned den gode stemningen. Hvem er det som må pakke kofferten og sette seg på flyet hjem fra Mexico etter bare en snau uke? Sesongpremieren på Paradise Hotel ser du mandag 12. mars kl. 22.30 På TV3 og Viafree.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat / MTG, Rune Bendiksen