Dynastiet er tilbake, på Viafree

21.03.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Den ikoniske TV-serien Dynastiet er tilbake og kan sees gratis på Viafree. Gamle fans kan få et gjensyn med Sammy Jo Carrington, Claudia Blaisdel Carrington, Blake Carrington Krystle Carrington, Alexis Carrington og Fallon Carrington Colby.

Da Dynastiet ble sendt på TV på 80-tallet var det folketomme gater og folk satt klistret til skjermen for å få med seg feiden mellom de to steinrike familiene Carrington og Colby, og ikke minst de legendariske catfightene mellom sjefshurpa Alexis og den skinnhellige Krystle.

Nå kan skandalene, de skyhøye skulderputene, det voluminøse håret, utroskapen og de ulidelige cliffhangerne gjenoppleves. Hver dag blir nye episoder av alle de tre seriene tilgjengelige for strømming på Viafree - helt gratis. Påsken er med andre ord reddet, og det er ingen grunn til å bli Blake om nebbet, skriver Viafree i en pressemelding.

Viafree har spesialisert seg på gamle, eller det som kalles tidløse og ikoniske såpeoperaer. Nå kan du fråtse i elleville intriger og herlig galskap i seriene Glamour, I gode og onde dager, og siste tilskudd er altså dynastiet. >>>>> VIAFREE.NO <<<<<

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat / MTG