X-Games Norway gratis på Viafree

18.05.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

MTG har sikret seg de digitale rettighetene til X Games Norway. Fra 18. mai kan du se alle finalene direkte på Viafree - helt gratis. MTG har både digitale rettigheter og et utvidet redaksjonelt samarbeid med X Games Norway-arrangør SAHR Consept. På strømmetjenesten Viafree kan du se X Games direkte, mens radio NRJ dekker arrangementet redaksjonelt.

- Direktesendt sport på Viafree er et nytt satsningsområde for oss, og siden vi allerede har mange unge seere er det ekstra gøy å kunne tilby X Games Norway live på Viafree, sier Morten Micalsen, administrerende direktør i MTG TV.

X Games Norway blir i år en del av 17. mai-helgen, med konkurranser i skateboard, ski og snowboard. Verdens største stjerner innen actionsport er på plass, og flere norske og internasjonale musikkartister skal opptre, som Øystein Bråthen, Marcus Kleveland, Silje Norendal, Dagny, Lemaitre, Chris Abolade og Lil´ Yachty. I X Games Norway møter du det beste fra både sport og musikk.

- Veldig kult at MTG satser på X Games, både på Viafree og redaksjonelt på NRJ. X Games er mer enn bare sport. Vi har noen av de hotteste musikkartistene på plass, sier X Games Norway-sjef, Henning Andersen. NRK har eksklusive rettigheter til lineær TV, og vil sende direkte fra X Games Norway 18., 19. og 20 mai. Hvis det da ikke blir avlyst på grunn av streiken.

Mer om Viasat Foto: ESPN Kilde: Viasat