Ny sjef for radio og TV i NENT Group

19.09.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har utnevnt Vegard Klubbenes Drogseth som administrerende direktør i NENT Group Norge, med ansvar for selskapets norske TV-, strømme og radiovirksomhet. Drogseth tiltrer stillingen umiddelbart, som følge av at Morten Aass, som har vært administrerende direktør i NENT Group Norway siden 2017, har takket ja til en ny rolle som innholdsrådgiver for Anders Jensen, NENT Groups konsernsjef.

Drogseth kommer fra stillingen som administrerende direktør i Viasat Norge, en rolle der han også har hatt ansvaret for selskapets sportskanaler og distribusjonsstrategi, samt vært ansvarlig for strømmetjenesten Viaplay i Norge. Han har lang fartstid i selskapet og startet som trainee i selskapet allerede i 2004.

Anders Jensen, NENT Groups konsernsjef: «Vegard passer perfekt for denne rollen. Han har lang erfaring og har bidratt til å skape den unike posisjonen mediehuset har i bredde av innhold og plattformer, samtidig som han inspirerer sine ansatte og alltid er til stede for kunder og samarbeidspartnere. Morten har bidratt enormt som administrerende direktør, og jeg er glad for at han nå vil fokusere på å styrke en av NENT Groups viktigste konkurransefortrinn - vår enestående evne til historiefortelling.»

Vegard Klubbenes Drogseth, administrerende direktør i NENT Group Norge: «TV3, P4, Viasat, Viaplay og Viafree tilbyr de beste underholdningsopplevelsene i Norge, og jeg gleder meg stort til å fortsette arbeidet med å bygge det nye mediehuset NENT Group Norge. Vi har underholdt Norge i over 30 år, og den arven skal vi videreføre sammen og løfte til nye høyder.»

Mer om NENT Group(Viasat) Foto og Kilde: NENT Group