Vegard Drogseth Foto: NENT

NENT Group inngår partnerskap med BBC

21.11.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group(Viasat)

Nordic Entertainment Group (NENT Group) Norge og BBC Studios har inngått et eksklusivt kommersielt salgssamarbeid. Avtalen trer i kraft januar 2019, og innebærer at kanalen BBC Brit blir en del av NENT Groups kanalportefølje.

Med den nye kommersielle avtalen vil NENT Group håndtere reklamesalget til BBC-kanalen BBC Brit. Kanalen er spesielt sterk i mannlige målgrupper og har et godt fotfeste blant de kommersielle seerne. BBC Brit har så langt i år en kommersiell andel på 1,4 prosent, og har opplevd kraftig vekst fra fjoråret. Med BBC Brit vil NENT Group Norge nå utfylle kanalporteføljen på en god måte, med en fin balanse i målgruppene.

Vegard Klubbenes Drogseth, administrerende direktør i NENT Group Norge, er begeistret over den nye kommersielle avtalen: «Vi ser frem til et spennende samarbeid med en av verdens største kringkastere, og er naturlig nok fornøyde med å innlemme BBC Brit i vår kanalportefølje. Kanalen har hatt en flott vekst i år, noe vi tror vil fortsette. BBC Brit har masse spennende innhold, deriblant talkshow-suksessen Graham Norton Show, QI og Top Gear. Dette er programmer vi vet norske seere setter pris på.»

Nick Percy, Executive Vice President, Western Europe, BBC Studios er også tilfreds med den nye avtalen: "Vi er svært fornøyde med at NENT Group skal representere BBC Brit i Norge. BBC Brit har opplevd sterk vekst i seing det siste året, og vi ser frem til å øke kanalens kommersielle potensial enda mer i samarbeid med NENT."

Foto og Kilde: NENT Group - Følg oss på Twitter og Facebook