Foto: Fox

Tettere samarbeid mellom Get og Fox Networks

31.01.19 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Alle sesongene av «The Walking Dead» og den Oscar-nominerte dokumentaren «Free Solo» er noen av de framtidige godbitene når 500 000 Get-kunder nå får tilgang til FOX+ og National Geographic+.

Get og Fox Networks Group Nordic har inngått en ny avtale, som innebærer at flere enn 500 000 nordmenn får tilgang til store mengder underholdning fra den amerikanske underholdningsgiganten. I tillegg til å distribuere lineærkanalene til FOX og National Geographic, vil Get også gjøre strømmetjenestene FOX+ og National Geographic+ tilgjengelig for sine kunder. Dette innholdet kan ses gjennom Get-appen og på boksen - når og hvor det passer kundene.

– Vi er veldig fornøyd med at vi, i partnerskap med Get, kan levere FOX+ og National Geographic+ til enda flere nordmenn, som dermed får tilgang til våre prisvinnende drama- og komiserier fra FOX, samt dokumentarinnhold av høy kvalitet fra National Geographic. – Get-abonnentene vil for eksempel snart kunne oppleve den Oscar-nominerte dokumentarfilmen «Free Solo» både på TV og on demand, sier Hans van Rijn, General manager for Fox Networks Group Nordic.

Også Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get, er svært tilfreds med å kunne gi kundene enda mer innhold rett på TV-en eller rett i lomma. – Vi har allerede det største innholdsbiblioteket i Norge og den posisjonen befester vi med å integrere enda en strømmetjeneste. Med FOX+ får vi mer enn 3500 episoder, nytt innhold hver måned og alt er tilgjengelig offline i Get-appen, sier han.

Kilde: Fox - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook