Foto: Mediedagene

Journalistprisen deles ut på Mediedagene

12.02.19 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Norsk Presseforbund har også i år har valgt å legge utdelingen av Den store journalistprisen til Mediedagene. For påmelding: KLIKK HER

«Institusjoner i vår verden!» Slik beskrev juryleder Harald Stanghelle vinnerne da han delte ut Den store journalistprisen til avistegner Finn Graff og språkspaltist Per Egil Hegge under åpningen av Nordiske Mediedager i 2018. (bilde ovenfor)

- Vi ser frem til å dele ut Den store journalistprisen under åpningen av Mediedagene i Bergen. Der er det samlet mediefolk fra hele landet, slik at prisvinnerne får den heder de så absolutt fortjener. Fristen for å nominere kandidater er 22. februar. Jeg håper å se mange gode kandidater i den bunken juryen skal vurdere, sier generalsekretær i Norsk Presseforbund, Elin Floberghagen.

Juryen som skal bestemme hvem som skal vinne prisen 8. mai klokken 1800 i Grieghallen er Finn E. Våga (Stavanger Aftenblad/NJ, leder), René Svendsen (Fredriksstad Blad/NR), Kirsti Husby (Adresseavisen/MBL), Tove Lie (Khrono/Fagpressen), Ole Torp (NRK) og Silje Hovland (TV 2). Alle kan nominere kandidater, også på vegne av andre. Nominasjonene sendes på e-post til elin@presse.no. Der må du ta med en kort begrunnelse, samt lenke (må være åpen tilgang) eller fil med aktuelle publiseringer. Fristen for å sende inn er fredag 22. februar.

Kilde: Mediedagene - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook