Selger sin egen bolig på TV3 og Viaplay

23.04.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group

I serien Klar, ferdig, solgt! møter vi forventningsfulle boligselgere som skal stå for salgsprossesen selv. Première i morgen!


FOTO: NENT

Våren er i anmarsj og det spirer også i boligmarkedet. I serien Klar, ferdig, solgt! møter vi forventningsfulle boligselgere som skal stå for salgsprossesen selv. Meglerne hjelper kun med papirarbeidet da det er selgerne som kjenner sin egen bolig best. Klar, ferdig solgt! har premiere onsdag 24. april kl. 20.30 på TV3, Viafree og Viaplay.

I hver episode av Klar, ferdig, solgt! treffer vi to boligeiere som har alt fra et lite krypinn i Oslo sentrum til funkishus i sørlandsidyll. Meglerne Sivert Severinsen og Katarina Oppedal fra Marton Eiendomsmegling besøker selgerne, vurderer boligens verdi og gir dem tips og råd før den legges ut for salg.

Meglerne tar seg av papirarbeidet, mens selgerne er de som må pynte brura. For selv om meglerne anbefaler å bytte ut neonfargede vegger, 70-tallets blomstertapet og kunststoler som kan minne om en jungel, til fordel for fruktfat, rene, duse farger og en minimalistisk innredning, spiller selgers affeksjon til egen bolig en stor rolle. Det byr på flere absurde og komiske situasjoner.

- De fleste næringer har måttet tilpasse seg og finne nye løsninger på grunn av ny teknologi og muligheter. Eiendomsmeglerfirmaet Marton er en av de som nå leder meglerbransjen med nye spennende metoder der det er samhandling mellom teknologi og mennesker, sier styreleder og grunnlegger i Marton Eiendomsmegling, Imre Marton.

I serien blir vi med på hele prosessen rundt denne nervepirrende salgsaffæren, og det ligger flere tips til seeren om enkle grep som kan øke boligens verdi med flere hundrede tusen. Premiere på TV3, Viafree og Viaplay onsdag 24. april kl. 20.30: Klar, ferdig, solgt!

Kilde: HBO Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook