Game Of Thrones tidoblet salget

25.04.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om STREAMING

HBO-serien «Game of Thrones» har ført til en formidabel vekst-kurve for den norske strømme-tjenesten Strim.


Det er RiksTV, som eies av TV 2, NRK og Telenor, som står bak Strim. Tjenesten er så langt lansert med lite markedsføring. I forbindelse med premieredagen 15. april på «Game of Thrones» ble salget av tjenesten 10-doblet.

-Dette er en voldsom økning – og den beste enkeltperioden vi har hatt siden oppstarten i oktober 2018. Det er tydelig at mange nordmenn har ventet på «Game of Thrones», sier Strim-sjef Rune Åsprang.

På premieredagen av «Game of Thrones» var 50 prosent av alle startede strømmer på Strim nettopp HBO-serien «Game of Thrones». - Heldigvis er det ikke bare den ene dagen vi ser en positiv effekt. Dagene før var det også en veldig positiv utvikling og vi ser også at det fortsatt kommer mange flere kunder enn tidligere, sier Strim-sjefen.

- Til tross for at vi så langt har gått litt stille frem når det gjelder markedsføring ser vi at kjennskapen til Strim er økende, spesielt i målgruppen vi er ute etter – det vil si de som allerede har sagt opp sin tradisjonelle TV-pakke og de som sterkt vurderer å gjøre dette, sier Rune Åsprang.

Kilde: RiksTV Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook