Viaplay vil oppmuntre barna til mer bevegelse

16.09.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Ekornet «Fixi» skal både underholde på skjermen og bli barnas følgesvenn når de strømmer innhold – blant annet ved å oppmuntre til sang og dans.


Fixi i Playland på Viaplay - Foto: Viasat

Fixi er Viaplays nye innholdssatsning mot de yngste i familien. Det nysgjerrige ekornet får sin egen animasjonsserie på strømmetjenesten, i tillegg til at hun blir Viaplays offisielle maskot for alt barneinnhold. Ekornet skal være barnas «bestevenn» når de bruker Viaplay, og vil blant annet oppfordre seerne til å leke og danse mens de ser på innholdet.

– Å få barna i bevegelse er en utfordring jeg tror mange familier kan kjenne seg igjen i, og noe vi ønsker å hjelpe til med gjennom Fixi. Som en integrert del av strømmetjenesten oppfordrer hun barna til å aktivere seg mens de bruker Viaplay. Med Fixi vil vi fokusere på å skape en underholdende, engasjerende og lærerik plattform for våre yngre seere, sier norgessjefen for Viaplay, Børge Nielsen.

Fixi, som er et supergeni når det kommer til teknologi, bor i Playland – landet bak Viaplay-skjermen. Ved hjelp av sin egenbygde robotarm og den elektriske håndmikseren Elissom hjelper, sørger hun for at alle filmer og serier spilles av som de skal. Serien er en Viaplay Original på 20 episoder for barn i alderen 6-8 år, og produseres av SplayOne.

I tillegg til «Fixi i Playland» kommer Viaplay med en ny sesong av julekalenderen for barn, «Det store eksperimentet», i desember.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook