Bjørnar Nordahl slutter i Screen Media

08.10.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om DIVERSE

Bjørnar Nordahl slutter som daglig leder i Screen Media etter tilsammen 22 år som øverste leder.


Bjørnar Nordahl Foto: Pressemelding

Screen Media ble nylig solgt fra TV 2 til Banijay – og ble overført til den nye eieren fra 1. september. Banijay er verdens største uavhengige innholdsproduksjonsselskap for TV og andre plattformer og er representert i Norge ved blant annet Mastiff AS, Mastiff Entertainment AS og Nordisk Film TV AS. Screen Media er leverandør av teknikk- og etterarbeidstjenester og produserer også «Landskampen».

-Det er en tid for alt. Med ny eier på plass er det en fin mulighet for meg til å se etter nye utfordringer. I tillegg var det en ny mulighet for den nye eieren Banijay til å finne en ny leder og trekke Screen Media mer i retning av Banijays kjernevirksomhet. Vi hadde sammenfallende interesser i så måte, sier Bjørnar Nordahl.

-Nå ønsker jeg Screen Media lykke til videre. Det er en flott gjeng med et spennende og nytt eierskap på plass. Det er all grunn til å tro at de skal lykkes videre, sier Bjørnar Nordahl. som har tilsammen 22 år som øverste leder for Screen Media og tidligere OB-Team. -Banijay Nordic vil takke Bjørnar Nordahl for innsatsen med å etablere Screen Media og vi ønsker Nordahl lykke til videre, sier Jacob Houlind i Banijay Nordic

Kilde: Kulturdepartementet - Mer om DIVERSE - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook