Lei på nettdating og singellivet på Viaplay

11.10.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

I dag er det premiere på Viaplay Original-serien «Elsk meg». Serien er skrevet, regissert og skapt av Josephine Bornebusch – bedre kjent for mange som Mickan i den populære serien «Solsidan». I den nye serien blir vi servert alt annet enn dyre vesker og trange miniskjørt.


Josephine Bornebusch - Foto: Viasat

Dramakomedien «Elsk meg» har premiere i dag på Viaplay. Serien er skrevet og regissert av Josephine Bornebusch, som også har hovedrollen i den nye serien. Hun spiller hovedrollen Clara, en framgangsrik lege som har sett seg lei på nettdating og singellivet.

– Å få barna i bevegelse er en utfordring jeg tror mange familier kan kjenne seg igjen i, og noe vi ønsker å hjelpe til med gjennom Fixi. Som en integrert del av strømmetjenesten oppfordrer hun barna til å aktivere seg mens de bruker Viaplay. Med Fixi vil vi fokusere på å skape en underholdende, engasjerende og lærerik plattform for våre yngre seere, sier norgessjefen for Viaplay, Børge Nielsen.

Den populære skuespilleren, som nylig gjestet Skavlan, forteller at «Elsk meg» er et prosjekt hun har drømt om lenge. – Det er en serie som handler om relasjoner og hvordan du håndterer kjærlighet i forskjellige deler av livet ditt. Det er en varm serie om livet fra start til slutt, forteller Josephine Bornebusch.

Selv om «Elsk meg» først har premiere i dag, har Viaplay allerede bekreftet at det vil komme en ny sesong i 2020. – Det føles litt uvirkelig at jeg fikk tilliten til å lage en sesong to allerede før den første sesongen var klar, forteller Bornebusch.

Dramakomedien følger tre generasjoner gjennom vennskap, sorg, frigjørelse og romantikk. Nylig ble det også avslørt at amerikanske ABC har sikret rettighetene til å gjøre en amerikansk pilot av serien, som skal produseres av Hollywood-stjernen Elizabeth Banks. Første sesong av «Elsk meg» vises eksklusivt på Viaplay fra 11. oktober. De to første episodene er tilgjengelig nå.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook