NENT Group og RiksTV enige om ny TV-avtale

30.10.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

TV-distributøren RiksTV er blitt enige med innholdsleverandøren Nordic Entertainment Group (NENT Group) om en ny og langsiktig avtale.


Illustrasjon FOTO: Strim

Nytt av året er hele sesonger av utvalgte signaturserier hos RiksTV og distribusjon av kanalene TV3, Viasat 4, TV6. Pluss Viaplay i den nye strømmetjenesten Strim. -Store og viktige avtaler for oss, sier administrerende direktør i RiksTV, Jérôme Franck-Sætervoll.

Kim Poder, kommersiell sjef hos NENT Group, gleder seg over å ha RiksTV-avtalen i boks. -Vi ønsker å distribuere Viaplay og våre kanaler til så mange hjem som mulig. Våre avtaler viser at vi har populært innhold og en unik kombinasjon av programmer, filmer, serier, innhold for barn og direktesendt sport, sier Kim Poder i NENT Group.

-Denne avtalen gjør vårt innhold tilgjengelig både på RiksTVs strømmesatsing og på den tradisjonelle TV-plattformen. Avtalen viser også NENT Groups innovative evne til å tilgjengeliggjøre den beste underholdningen til seerne i Norden, sier Kim Poder i NENT Group.

Avtalen innebærer at RiksTV skal fortsette å distribuere NENT-kanalene TV3, TV6 og Viasat 4, samt Viasport-kanalene. Det blir sju dagers arkiv på samtlige kanaler. Det er også klart at NENT-kanalene og strømmetjenesten Viaplay blir en del av tilbudet til Strim.

Kilde: Strim - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook