En helt spesiell dagstur med Christine Dancke

32.10.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

Christine Dancke har fått seg bil, og i HAIK henter programlederen et knippe av Norges største og mest etablerte popstjerner og tar dem med på en dagstur de neppe har sett maken til.


Christine Dancke FOTO: ROBERT RØNNING/ NRK

HAIK er et dokumentarisk musikkportrett med fokus på kjærligheten til musikken. Det er på tide at artistene får noe igjen, mener Dancke, som er full av lovord om serien som har premiere 14. november på NRK TV:

– Du får se artistene i situasjoner du aldri har sett de i tidligere og selvsagt i den situasjonen de briljerer mest; på scenen. Dancke forteller om nære og intime sammenkomster med de medvirkende.

– Fra HAIK kan seeren forvente nære møter med våre største artister. De gir et unik innblikk i livet deres og de har virkelig imponert meg, alle sammen. Mest av alt som mennesker, avslutter hun.

I premiereepisoden er det Astrid S som rydder plass i en ellers full kalender. Christine plukker henne opp utenfor leiligheten hennes, der de setter nesa mot et innspillingsstudio, der en gjeng med blodfans tror de skal spille inn en coverversjon av Astrid S‘ populære Hurts So Good. Hvor lang tid tar det før de kjenner igjen en forkledd Astrid som rufsete lydtekniker med brokete dialekt?

Premiere torsdag 14. november i NRK TV og lørdag 16. november kl. 22:30 på NRK1

Kilde: NRK - Mer om NRK - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook