Slik ser du håndball-VM på TV3 og Viaplay

13.11.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Lørdag 30. november skal håndballjentene på banen for første gang under håndball-VM i Japan. Kampene får du på TV3 og Viaplay.


Daniel Høglund, Ole Erevik, Kaja Snare, Gunnar Pettersen, Karoline Dyhre-Breivang og Ørjan Bjørnstad FOTO: NENT Group/Rune Bendiksen

De norske håndballstjernene skal i aksjon allerede på åpningsdagen i håndball-VM, når de møter Cuba i Kumamoto. Thorir Hergeirssons utvalgte kvinner spiller i gruppe A, og skal også møte Slovenia, Serbia, Angola og Nederland i gruppespillet.

Håndballekspert Karoline Dyhre-Breivang er klar til å gyve løs på sitt andre mesterskap for NENT Group. - Jeg gleder meg veldig til å følge VM tett fra sidelinjen. Selv med flere etablerte spillere utilgjengelig, har Norge et veldig spennende lag. Får vi det beste ut av mannskapet er Norge absolutt et av lagene som skal kjempe om de aller beste plasseringene, sier Dyhre-Breivang.

Den tidligere landslagsspilleren skal sammen med Ole Erevik og programleder Ørjan Bjørnstad stå for studiosendingene i Japan. Norges kamper kommenteres av Daniel Høglund og Gunnar Pettersen.

Slik ser du Norges kamper i gruppespillet:

  • 30/11 Norge-Cuba 11.30 TV3/Viaplay
  • 2/12 Slovenia-Norge 11.30 TV3/Viaplay
  • 3/12 Norge-Serbia 11.30 TV3/Viaplay
  • 5/12 Norge-Angola 11.30 TV3/Viaplay
  • 6/12 Nederland-Norge 11.30 TV3/Viaplay

    Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook