Slik ser du håndballgutta i EM

19.12.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Torsdag 9. januar starter EM i håndball i Norge, Sverige og Østerrike. Med Viaplay og TV3 får du med deg hvert eneste kast i mesterskapet.


Joachim Boldsen, Ole Erevik, Kaja Snare, Kristian Kjelling, Daniel Høglund og Ørjan Bjørnstad FOTO: Rune Bendiksen/NENT Group

Sander Sagosen og de andre landslagsstjernene skal først ut i ilden på hjemmebane i Trondheim fredag 10. januar, når landslaget møter Bosnia-Hercegovina. To dager senere venter en meget tøff kamp mot Frankrike, før gruppespillet avsluttes med kamp mot Portugal. Deretter venter forhåpentligvis hovedrunde og sluttspill.

Håndballekspert i NENT Group, Ole Erevik, har tro på suksess for de norske landslagsherrene. - Jeg gleder meg noe helt vanvittig til EM 2020. Kanskje har det aldri vært flere lag med reelle gullsjanser som denne gang, og Norge er med i favorittsjiktet. En fantastisk spennende innledende gruppe i Trondheim etterfølges av en enda råere hovedrunde hvor storkampene kommer som perler på en snor. Det er lagt opp til drama fra start til slutt, og jeg tror Norge kan ende opp med alt fra 1. - 8. plass. Med de to siste VM-sølvene friskt i hukommelsen vil det imidlertid være en skuffelse både for spillere og publikum hvis Norge ikke spiller seg til frem til finalehelgen i Stockholm. Her er det bare å benke seg foran TV-skjermen for alle som ikke har vært så heldige at de har fått billetter til kampene, sier Erevik.

Han skal, sammen med den tidligere danske EM-vinneren Joachim Boldsen og programleder Ørjan Bjørnstad, stå for studiosendingene under mesterskapet. Norges kamper kommenteres av Daniel Høglund og tidligere landslagsspiller Kristian Kjelling.

Samtlige kamper i EM sendes på strømmetjenesten Viaplay, mens Norges kamper i tillegg til andre utvalgte kamper sendes i tillegg på TV3. Slik ser du Norges kamper i gruppespillet:

  • 10/1, kl. 20.30: Norge-Bosnia-Hercegovina (studiostart 20.00), TV3 og Viaplay.
  • 12/1, kl. 18.15: Frankrike-Norge (studiostart 17.45), TV3 og Viaplay.
  • 14/1, kl. 20.30: Portugal-Norge (studiostart 20.00), TV3 og Viaplay.

    Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook