TV2-profil blir ny pressesjef i Storebrand

22.04.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

TV2-profil Synnøve Hjelle Halkjelsvik er ansatt som ny presseansvarlig i Storebrand, og blir sentral i arbeidet med å styrke selskapets posisjon blant spare- og pensjonskunder.


Synnøve Hjelle Halkjelsvik FOTO: Storebrand

Halkjelsvik kommer fra stillingen som nyhetsanker og journalist i TV 2, og har tidligere vært nyhetsreporter i NRK og P4. Hun får en sentral rolle i Storebrands kommunikasjonsavdeling Puls, og vil rapportere til kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen.

– Fra TV 2 tar Synnøve med seg unik erfaring fra ankerstolen og tusentalls intervjuer med eksperter, samfunns- og næringslivstopper. Hennes sterke evne til å formidle komplekse saker om økonomi, næringsliv og finans er gull verdt for oss når vi skal kommunisere hvordan vi kan skape økonomisk trygghet og frihet for kundene våre. I tillegg til å styrke oss på nyhetsteft og redaksjonell forståelse, bringer hun inn positiv energi og proaktiv kapasitet til det gode teamet vårt, sier kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen.

– Stillingen som presseansvarlig er en utrolig spennende mulighet. Storebrand er et solid selskap med bærekraft som en sentral del av konsernstrategien. Jeg er mektig imponert over at de gjentatte ganger er på pallen når verdens mest bærekraftige finansselskap kåres, og at dette engasjementet er tydelig fundert blant de ansatte. Storebrand har lykkes med å bygge opp en ambisiøs og innovativ kommunikasjonsavdeling som samler noen av de dyktigste folkene i bransjen, og jeg gleder meg til å bidra til at Storebrand tar en enda tydeligere rolle i det offentlige ordskiftet, sier Synnøve Hjelle Halkjelsvik.

Halkjelsvik er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda. Hun begynte i stillingen 1. april, og deltar på Storebrands digitale onboarding for nye medarbeidere.

Kilde: Storebrand - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook