Annonse

Northug og Svan skal lede landskampen

28.05.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Svenskenes skilegende Gunde Svan og vår egen skikonge Petter Northug er nye programledere for høstens sesong av TV 2s konkurransereality «Landskampen», der norske og svenske vinterhelter utfordrer hverandre til kamp.


FOTO: TV2

Til høsten barker norske og svenske vinterhelter sammen igjen på TV 2, og i spissen for de tøffe konkurransene står altså skilegendene Gunde Svan og Petter Northug. Sammen skal de presse utøverne gjennom lagkonkurranser, individuelle stafetter og dueller. For taperne venter straff med høy underholdningsverdi.

Petter Northug var en del av det norske laget som vant over svenskene i første sesong av «Landskampen». Han ser frem til å lede programmet sammen med Gunde Svan. - Det ligger i ryggmargen min å sende stikk til svenskene, så det blir spennende å se om jeg klarer å holde meg i skinnet når jeg skal samarbeide med Sveriges største skilegende om programlederjobben, smiler Northug.

Det er et revansjesugent blågult lag som møter til dyst, etter at våre norske helter altså stakk av med seieren i første sesong. Hvordan klarer individualistene seg når de må prestere som en enhet? Hvordan takler de konkurransene som foregår helt uten ski på beina? Og klarer svenskene å ta igjen etter det ydmykende tapet i første sesong?

Gunde Svan, som har ledet flere svenske tv-suksesser i Sverige de siste årene, tror den nye makkeren hans vil klare seg bra i programlederrollen. - Petter og jeg er nok ganske ulike, samtidig som jeg tror vi kommer til å utfylle hverandre. Jeg har jo sett at Petter er dyktig foran kamera og han leverer one-linere på løpende bånd, så jeg tror at dette blir bra, sier Svan.

Innspillingen foregår i år i Norge, på Rjukan i Vestfold og Telemark. «Landskampen» kommer på TV 2 og TV 2 Sumo til høsten.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse