Ny serie med Eva Green fra New Zealand

12.06.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

The Luminaries er basert på den bestselgende romanen av den newzealandske forfatteren Eleanor Catton, som ble belønnet med den prestisjetunge Bookerprisen i 2013.


The Luminaries FOTO: HBO

The Luminaries er en episk, eventyrlig fortelling om kjærlighet, mord og hevn. Historien utspiller seg på den ville vestkysten av New Zealands sørlige øy idet gullrushet når sitt høydepunkt i 1860-årene, en tid der menn og kvinner reiser til andre siden av verden i håp om å tjene en formue.

Serien i seks deler følger den unge, egenrådige eventyreren Anna Wetherell som har seilet til New Zealand for å skape seg et nytt liv. På reisens siste dag blir Annas forventninger til fremtiden bare høyere etter et romanisk første møte med den henrivende Emery Staines. Men den utspekulerte spåkvinnen Lydia Wells har andre planer for Anna, og legger en felle for å sørge for at det unge paret ikke møtes igjen.

Eva Green (Casino Royale, Penny Dreadful) spiller rollen som Lydia Wells og Eve Hewson (Robin Hood, The Knick) er Anna Wetherell. I øvrige roller ser vi blant andre Himesh Patel (The Aeronauts, Avenue 5) som Emery Staines og australske Ewen Leslie (Top Of The Lake: China Girl, The Cry) som Crosbie Wells.

The Luminaries er produsert av Working Title Television, et fellesforetak mellom NBCUniversal International Studios, Tim Bevan and Eric Fellner, og Southern Light Films for BBC Two, i samarbeid med TVNZ, Fremantle og Silver Reel. Seriens administrative produsenter er Mona Qureshi for BBC; Eleanor Catton, Andrew Woodhead, Tim Bevan og Eric Fellner for Working Title Television; Christian Vesper for Fremantle, Claudia Bluemhuber for Silver Reel og Tim White for Southern Light Films med produsent Lisa Chatfield.

The Luminaries består av seks episoder på 60 minutter og har premiere på HBO Nordic 21. juni.

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook