Annonse

God kveld Norge utvides til hele uka

01.07.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

TV 2 styrker satsingen på underholdnings- og kjendisnyheter: Nå blir det «God kveld Norge» hele uka.


Foto: Espen Solli/ TV 2

«God kveld Norge»-redaksjonen er alltid oppdatert om siste nytt. Niklas Baarli og Marte Bratberg blir nå en del av redaksjonen som alltid står klare til å presentere aktuelle saker.

Baarli og Bratberg skal lage kjendis-innhold som publiseres gjennom hele uka på TV2.no, mens Dorthe Skappel gir oss helge-sendingen på TV 2.

- «God kveld Norge» er en knallsterk merkevare som vi i TV 2 er stolte av, og som vi gleder oss til å videreutvikle. Nå satser vi enda mer på kjendisjournalistikken og skal nå bredere ut i alle flater. «God kveld Norge» består med «dronningen» Dorthe, men når hun nå også får flere gode hjelpere skal vi være enda tettere på og snakke om det folk er opptatt av, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Dorthe Skappel har vært programleder for «God kveld Norge» siden starten på TV 2 i 1997. Hun gleder seg over den nye satsingen. - Jeg tror det er veldig sunt og bra at vi nå begir oss inn i en ny måte å vise frem «God kveld Norge»-universet på, sier Skappel.

Niklas Baarli har vært programleder på radio i en årrekke, og har i sommer også vært å se i NRKs sommersatsing på tv. I august er han på plass i nye «God kveld Norge» på TV2.no. - Det er jo så sinnssykt gøy å være en del av den nye «God kveld Norge»-satsingen. Det er som å gå inn i levende historie. «God kveld Norge» er et eventyr – og så får jeg være med på det eventyret. Du kan kalle meg Askeladden, sier han og fortsetter:

Marte Bratberg, har også lang erfaring fra radio og tv. I vår ble hun godt kjent for et bredt tv-publikum som deltaker i TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». - Det er veldig gøy å være en del av satsingen til «God kveld Norge». Jeg har jo sett på Dorthe i alle år, så det at man skal få være en del av det teamet er jo kjempegøy, sier Bratberg.

I tillegg blir også Martine Lunde og Nate Kahungu, sistnevnte kjent fra første sesong av «Love Island» på TV 2, en del av nysatsingen. De skal lage egne mini-serier for TV 2 Sumo, der seerne både blir bedre kjent med dem og møter andre kjente profiler.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse