Ny serie fra Luca Guadagnino for HBO

18.08.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Oscarbelønnede Luca Guadagnino bringer sin unike cinematiske stil til TV-skjermen for første gang, med serien We Are Who We Are. Serien består av åtte episoder og har premiere på HBO Nordic i september.


FOTO: HBO

I sentrum for handlingen er to amerikanske ungdommer på en amerikansk militærbase i Italia, som opplever vennskap, første kjærlighet, identitetskrise og alt det som hører med et turbulent liv som tenåring hvor som helst i verden – men i dette tilfellet i en liten amerikansk avkrok i Italia.

Luca Guadagnino er en regissør, manusforfatter og produsent kjent for sin fengslende visuelle stil og nærgående psykologiske portretter. Han står blant annet bak den Oscar-, Golden Globe- og BAFTA-nominerte «I Am Love», «A Bigger Splash», den Oscar- og BAFTA-nominerte publikumsfavoritten «Call Me By Your Name», og nyinnspillingen av kultklassikeren «Suspiria».

Skuespillerne i serien er blant andre Chloë Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier og Sebastiano Pigazzi.

Jack Dylan Grazer spiller den beskjedne 14-åringen Fraser som flytter med sine to yrkesmilitære mødre Sarah (Chloë Sevigny) og Maggie (Alice Braga) til en amerikansk militærbase i Veneto.

Jordan Kristine Seamón spiller den tilsynelatende selvsikre Caitlin, som har bodd på militærbasen i flere år og snakker italiensk. Hun har i høyere grad enn sin bror Danny (Spence Moore II) et nært forhold med sin far Richard (Kid Cudi), og et anstrengt forhold til sin mor Jenny (Faith Alabi).

Caitlin er ankerpunktet i vennegjengen, som består av Britney (Francesca Scorsese), en utadvent, vittig og seksuelt frigjort jente; den muntre og vennlige Craig (Corey Knight), en soldat i 20-årene; Sam (Ben Taylor), Caitlins eiesyke kjæreste; Craigs yngre bror, Enrico (Sebastiano Pigazzi), en eventyrlysten 18-åring fra Veneto med et godt øye til Britney, og Valentina (Beatrice Barichella), en italiensk jente.

Serien er en samproduksjon mellom HBO og Sky. Luca Guadagnino er både produsent, manusforfatter, showrunner og regissør. Ansvarlige produsenter er Lorenzo Mieli fra The Apartment og Mario Gianani fra Wildside, begge Fremantle-selskaper, i samarbeid med Small Forward, Guadagnino, Elena Recchia, Nick Hall, Sean Conway og Francesco Melzi d’Eril. Paolo Giordano og Francesca Manieri bidrar på manus i tillegg til Guadgnino. Internasjonal distributør er Fremantle.

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook