The Undoing kommer i oktober

31.08.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Premieredatoen er satt for The Undoing, den stjernespekkede nye dramaserien med Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollene. SE TEASER NEDENFOR


Nicole Kidman FOTO:HBO

Fra den Emmy-, Oscar- og Golden Globe-belønte, danske regissøren Susanne Bier og den Emmy-vinnende skaperen av Big Little Lies, David E. Kelley, kommer The Undoing, en miniserie i seks deler med premiere 26. oktober, eksklusivt på HBO Nordic.

The Undoing følger ekteparet Grace og Jonathan Fraser (Kidman og Grant) som lever livet de alltid har drømt om. Grace er en suksessrik psykolog i ferd med å utgi sin første bok, Jonathan en anerkjent pediatrisk onkolog, og sammen har de sønnen Henry (Noah Jupe), en kunstnerisk 12-åring som går på en prestisjetung privatskole i New York. Noen uker før boken hennes skal utgis, kollapser Graces verden rundt henne. Plutselig står hun ovenfor et forferdelig dødsfall og en rekke overraskende avsløringer. Midt i den personlige katastrofen som utfolder seg i offentlighetens lys, sitter Grace igjen med den vonde følelsen av at hun har unnlatt å lytte til sine egne råd. Nå må hun legge det gamle livet sitt bak seg og skape et nytt et for seg og familien sin.

Donald Sutherland spiller Grace sin far Franklin Reinhardt, en pensjonert finansmann som forsøker å beskytte familien sin når de ubehagelige sannhetene kommer for en dag. I andre roller ser vi Edgar Ramirez som etterforsker Joe Mendoza, Lily Rabe som Sylvia Steinetz, Ismael Cruz Cordova som Fernando Alves, Matilda De Angelis som Elena Alves og Noma Dumezweni som Haley Fitzgerald. Danske Sofie Gråbøl har rollen som aktor Catherine Stamper.

The Undoing er basert på novellen You Should Have Known av Jean Hanff Korelitz. David E. Kelley har skrevet manus og er også utøvende produsent sammen med Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea og Susanne Bier. Serien består av 6 episoder på 60 minutter og har premiere 26. oktober, eksklusivt på HBO Nordic.

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook