Klart for en annerledes krimserie

02.09.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

I «Livstid» møter vi politietterforsker Victoria Woll og hennes lille etterforskningsgruppe som andre kollegaer ertende kaller for B-laget. Premiere søndag 6. september kl. 21.15 på NRK 1 og NRK TV.


FOTO: JAN ERIK KIRKEVOLD / MONSTER/NRK

Victoria Woll er en briljant politietterforsker. Vi følger henne når hun i hver episode løser enkeltstående drapsgåter i nåtid, samtidig som vi får se at hun 15 år senere nøster opp i sitt livs viktigste krimsak. Hver episode gir et puslespill av gåter. Det er nemlig slik at livet leves forlengs, men forstås baklengs. I biter.

Serieskaper Gjermund S. Eriksen har vunnet Emmy-pris for serien «Mammon». Nå er han klar med spennende krim med glimt i øyet.

Victoria Woll spilles av Tone Mostraum som er kjent fra teater og TV. I 2016 og 2018 spilte hun rollen som Kristin Husebye i NRK-serien «Presten».

I andre sentrale roller finner vi blant andre Ingar Helge Gimle og Bjarte Hjelmeland. Hovedrollene er de to hovedetterforskerne spilt av Tone Mostraum og Iselin Shumba («Snøfall», «Hjem til jul», «Ragnarok»).

Kilde: NRK - Mer om NRK - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook