Bjørnstad starter 18. oktober, se trailer

21.09.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Den svenske dramaserien Bjørnstad har premiere på HBO Nordic og i samtlige av HBO Europes markeder den 18. oktober. SE TRAILER


Dramaserien består av fem episoder, og er basert på den internasjonale boksuksessen av Fredrik Backman (En mann ved namn Ove). Guldbaggevinneren Peter Grönlund (Goliat, Tjuvheder) regisserer, og manus er skrevet av Anders Weidemann, Antonia Pyk og Linn Gottfridsson.

De ledende rollene innehas av Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Ingrid og Oliver Dufåke. Se den aller første traileren her:

Den lokale helten og ishockeystjernen Peter vender tilbake til den lille hjembygda for å bygge opp det lokale juniorlaget. Hele bygdas drøm om en lysende fremtid hviler på skuldrene til de unge ishockeyspillende guttene. Når lagets stjernespiller blir anklaget for en fryktelig forbrytelse blir hele det lille samfunnet satt på prøve.

Bjørnstad handler om et lite sted med store drømmer, de hemmelighetene som sliter det i stykker, motet som kreves for å stå opp mot flertallet, og konsekvensene av hvordan vi oppdrar våre barn.

Familien Andersson består av Ulf Stenberg som Peter, Aliette Opheim som Mira og deres barn Maya og Leo som spilles av Miriam Ingrid og Lukas Wetterberg. Som medlemmene av familien Erdahl ser vi Tobias Zilliacus som Mats, Oliver Dufåker som Kevin og Frida Sandberg som Nicki.

I handlingens sentrum står de unge hockeyspillerne på Bjørnstads juniorlag. Disse rolllene spilles av en gjeng som er debutanter foran kamera, men ingen nykommere på isen. Foruten Oliver Dufåker som Kevin, består laget av blant andre Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson og Najdat Rustom i andre roller.

I øvrige roller medvirker også Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt og Gustav Lindh. Bjørnstad er innspilt i Gällivare, samt Övertorneå, Haparanda, Kalix, Malmberget og Kiruna.

Kilde: Disney+ - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook