Annonse

Funkygine gir deg Norges tøffeste

01.03.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

Hva betyr det egentlig å være tøff? Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand setter 10 veltrente unge mennesker på prøve, fysisk og psykisk.


FOTO: PORTRETT OG KEY ART: MICHAEL SCHULT ULRIKSEN / NRK

Er det en dødser, en danser, en svømmer eller en fisker som er den tøffeste? Det blir et knallhardt opphold for deltakerne i tredje sesong av «Norges tøffeste», uansett yrke, eller hvilken gren de er vant til å konkurrere i. Den eneste støtten de har på veien mot seier er konkurrentene, og de kjemper mot akkurat samme mål.

– Deltakerne våre ble pushet til ytterpunktet både mentalt og fysisk. Noen håndterte presset bedre enn andre, men innsatsviljen og pågangsmotet har vært en fellesnevner, sier Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand. Denne sesongen har hun programlederrollen i serien der hun selv var deltaker i 2016.

– Dette vil treffe et bredt publikum og engasjere både store og små. Vi har en utrolig bra gjeng som er tøffe på hver sin måte. Blant annet i måten de åpner seg på, og tørr å by på seg selv på både godt og vondt, sier Vasstrand, som tror drivkraften til deltakerne er inspirerende og relaterbart for mange.

Å være tøff handler om mer enn bare muskler. Med svært ulike personligheter og idrettsbakgrunner er det vanskelig å forutsi hvem som vil mestre konkurransen best.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi endte opp med en så variert gjeng, som ikke nødvendigvis har drevet med de mest populære idrettene. Det er mange spennende spisskompetanser her og det var vanskelig å forutsi hvordan de kom til å prestere i de ulike konkurransene. Det blir store overraskelser, innbitt kamp om poeng, små marginer og stor fallhøyde, sier Vasstrand.

Norges tøffeste - Første episode sendes på NRK1 fredag 12. mars kl. 20.05

Kilde: NRK - Mer om NRK - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse