Annonse

Endelig sesong 4 av Handmaid's Tale

04.03.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale.


FOTO: HBO

I fjerde sesong av den Emmy- og Golden Globe-vinnende dramaserien, tar den sterke og rebelske June (Elisabeth Moss) igjen opp kampen mot Gilead. Denne gangen er risikoen større og innsatsen høyere enn noen gang, og hennes søken etter rettferdighet og hevn setter alle hennes relasjoner på spill.

The Handmaid's Tale er en amerikansk dystopisk dramaserie som ble introdusert i 2017 på den amerikanske strømmetjenesten Hulu. Serien er basert på Margaret Atwoods roman Tjenerinnens beretning, om et dystopisk samfunn etter en ny amerikansk borgerkrig hvor kvinner blir tvunget til å være konkubiner for diktaturets kommandører. I et samfunn hvor flertallet av både menn og kvinner er sterile, må de få fruktbare kvinnene tvinges til å jobbe som fødemaskiner for aristokratiet.

I dette skremmende samfunnet, hvor ett galt ord kan få henne drept, prøver Offred (June) å navigere mellom ledere, forstanderinner, tjenestefolk og de andre tjenerinnene. Hvem som helst kan være en spion for Gilead. Offreds eneste mål er å overleve og finne datteren som ble tatt fra henne.

Foruten Moss medvirker også Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford og Sam Jaeger i denne sesongen.

Eksekutive produsenter av The Handmaid’s Tale er Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, John Weber, Frank Siracusa, Sheila Hockin, Kira Snyder og Yahlin Chang. Serien er produsert av MGM Television og distribuert internasjonalt av MGM.

Fjerde sesong består av 10 episoder, og har premiere på HBO Nordic 29. april. Oppdatert: I en fersk melding fra HBO er lanseringsdatoen satt til 19. april og ikke 29. april. De tre første episodene i sesong 4 blir tilgjengelige på premieredagen, etterfulgt av en episode i uken.

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse