Annonse

Linni Meister søker drømmeprinsen

24.03.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

TV-profil og influenser Linni Meister skal jakte på kjærligheten foran åpent kamera på discovery+ og TVNorge. Denne sommeren skal et knippe håndplukkede friere kjempe om Linnis hjerte i Linni søker drømmeprinsen.


Linni Meister - FOTO: Discovery

Fra hun spratt opp i den norske offentligheten som en mye omtalt glamourmodell, har hun med sitt store hjerte og ditto sjarm, smeltet folket og blitt hele Norges Linni. Men det er én bit som gjenstår av eventyret om jenta som vant hele kongeriket, nemlig den siste og beste delen: at hun møter drømmeprinsen.

– Jeg må innrømme at dette er noe av det skumleste jeg noensinne har sagt ja til å være med på, og jeg måtte gå mange runder med meg selv før jeg takket ja. Både nære og kjære, inkludert min herlige sønn, var samstemte om at dette var noe passet meg perfekt og heier på at jeg skal date på TV. Det betyr mye, sier Linni.

Et utvalg håndplukkede friere skal kjempe om Linni oppmerksomhet når de blir sendt på både romantiske og actionfylte dater. I jakten på drømmeprinsen får Linni også assistanse fra noen av sine nære og celebre venner, og hun åpner opp og viser offentligheten helt nye sider av seg selv. Én etter én må beilerne forlate huset, helt til Linni står igjen med den hun forhåpentligvis skal leve lykkelig med i alle sine dager.

– Man lever bare én gang, og tenk om jeg faktisk finner «drømmeprinsen» på TV. Det er snart et år siden det ble slutt med min forrige kjæreste og jeg begynner å føle meg klar for å date igjen. Dette blir et eventyr og jeg gleder meg til å få vist nye og flere sider av meg selv, sier Linni.

– Linni er en utrolig varm og vennlig person, og jeg synes hun er skikkelig tøff som skal forsøke å finne kjærligheten på TV foran hele det norske folk. Mange har nok dannet seg et bilde av Linni, men hun har flere strenger å spille på enn det folk kanskje tror. Jeg ønsker henne all mulig hell og lykke i jakten på drømmeprinsen og håper hun treffer mannen med stor M, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

Kilde: TVNorge/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse