Annonse

Dette får du se på HBO i mai

26.04.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Her er noen av serienyhetene på HBO Nordic i mai. Blant annet kommer det en helt ny serie med Anna Kendrick i hovedrollen.


Pose - FOTO: HBO

POSE - Sesong 3 har premiere 3. mai: Den autentiske, banebrytende, prisbelønte og ikoniske FX-dramaserien Pose er tilbake med en tredje og siste sesong. Pose er en dramaserie som retter søkelyset mot de legendariske lederne av den New York-baserte undergrunnskulturen "ballroom", en bevegelse som vokste frem på slutten av 1980-tallet. I den siste sesongen er året 1994, og ballroom føles som et fjernt minne for Blanca. Hun sliter med å balansere morsrollen med sin nye rolle som sykepleierassistent og samtidig være en tilstedeværende partner for sin nye kjæreste. Sesongen består av 7 episoder på 60 minutter.

THE CRIME OF THE CENTURY - HBO-dokumentar med premiere 11. mai: The Crime of the Century, en dokumentar i to deler, er en knusende kritikk av Big Pharma og av politikerne og de statlige forskriftene som muliggjør overproduksjon, uforsvarlig distribusjon og misbruk av syntetiske opiater. Dokumentaren utforsker opprinnelsen, omfanget og utfallet av en av de mest ødeleggende folkehelsetragediene i vår tid, en tragedie som har forårsaket en halv million dødsfall fra overdoser bare i dette århundret. Dokumentaren avslører at Amerikas opioid-epidemi ikke er en folkehelsekrise som oppstod av seg selv, og består av to deler på 90 minutter.

HOLY FATHER (TATAL NOSTRU) - HBO-dokumentar med premiere 13. mai: Den prisbelønte filmskaperen Andrei og kjæresten hans Paula skal bli foreldre. Den fremtidige moren sliter med mangelen på gode rollemodeller fra sitt ødelagte hjem, mens den blivende faren må ta et oppgjør med sin egen savnede far, nå en munk på Athos-fjellet i Hellas. Ved å besøke Athos håper han å finne løsningen på mysteriet om farens forsvinning, slik at han kan lære seg å bli den faren han selv aldri hadde. Etter hvert som de ni månedene går, ser det ut til at hans søken etter svar og forsoning, preget av angst og sinne, viker plass for noe langt mer meningsfylt. Den rumenske dokumentaren fra HBO Europe varer i 85 minutter.

IN TREATMENT - Fjerde sesong har premiere 24. mai: Den prisbelønte dramaserien In Treatment er tilbake. Emmy-vinner Uzo Aduba ("Mrs. America," "Orange Is the New Black") inntar hovedrollen som den observante, empatiske Dr. Brooke Taylor, terapeuten som står i sentrum av denne sesongen. I dagens Los Angeles hjelper Brooke tre svært ulike pasienter med å håndtere problemene sine. Den globale pandemien, samt sosiale og kulturelle endringer, danner et bakteppe for arbeidet hun står ovenfor. Samtidig må hun takle kompliserte situasjoner i sitt eget liv. Svenske Joel Kinnaman spiller Adam, Brookes mangeårige av-og-på-kjæreste. Sesongen består av 24 episoder på 30 minutter.

THE CHI - Sesong 3 har premiere 24. mai: The Chi er et moderne oppvekstdrama som følger en gruppe innbyggere i Chicago som krysser veier ved en tilfeldighet, men knyttes sammen av et felles behov for tilhørighet og forløsning. Sesong 3 følger en stadig mer moden Emmett på veien fra umotivert tenåring til en fullverdig forretningsmann. Jada har sitt eget neste steg i sikte. Ronnie er usikker på sitt mål i livet, men håper det ikke er for sent å endre seg. Kevin, Kiesha og deres nygifte mødre, Nina og Dre, opplever et seismisk skifte i familien. Jake befinner seg i en drakamp mellom broren Trig og Douda, hans mektige nye farsfigur, mens Papa finner kjærligheten et uventet sted. Sesongen består av 10 episoder på 60 minutter.

BLACK MONDAY - Sesong 3 har premiere 24. mai: Reis tilbake til 19. oktober 1987, aka Black Monday, det verste børskrakket i Wall Streets historie. Ingen har visst hvem som forårsaket det... før nå. Dette er historien om hvordan en gruppe utenforstående utfordret den fornemme gutteklubben på Wall Street og endte opp med å krasje verdens største finanssystem, en Lamborghini-limousin, og glasstaket i samme slengen. Don Cheadle, Andrew Rannells, Regina Hall og Paul Scheer spiller hovedrollene i denne gale komedien. Sesongen består av 10 episoder på 30 minutter.

MR INBETWEEN - Sesong 3 har premiere 26. mai: Serien handler om Ray Shoesmith (Scott Ryan), en yrkeskriminell som henter inn gjeld, dop og våpen, og som noen ganger "tar seg av" mennesker på permanent vis, samtidig som han sjonglerer det å være far og å ta vare på en aldrende forelder. I tredje sesong av Mr Inbetween må Ray hanskes med tapet av Bruce, finne ut hvordan han kan ta vare på faren Bill (Kenny Graham), og håndtere at datteren Brittany (Chika Yasumura) står i fare for å oppdage hvem han egentlig er. Serien er skapt og skrevet av hovedrolleneinnehaver Scott Ryan og regissert av Nash Edgerton. Sesongen består av 9 episoder på 30 minutter.

LOVE LIFE - Sesong 1 blir tilgjengelig på HBO Nordic 28. mai: Anna Kendrick spiller hovedrollen i denne friske tolkningen av en romantisk komedie i form av en antologiserie, som handler om reisen fra første kjærlighet til varig kjærlighet. Helt siden Darby (Kendrick) var barn, har hun slitt med å opprettholde romantiske forhold. Det sies at dette skyldes skilsmissen til foreldrene hennes, Claudia og Larry, som hverken var gode rollemodeller for kjærlighet eller ga Darby den kjærligheten hun trengte. En ødeleggende trend, som siden har fulgt henne gjennom livet. Serien er skapt av Sam Boyd. Sesongen består av 10 episoder på 30 minutter.

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse